Căutare Live

„Speak la cuțite”, episodul 1. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak prezintă „Speak @ cuțite”, episodul 1. Hai să vezi cele mai tari faze din culise celui mai îndrăgit show culinar!

La finalul primei ediții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak a continuat aventura, dar în culise, cu primul episod din „Speak @ cuțite”.

Antena 1

Prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a debutat în forță și ne-a adus numeroase povești de viață incredibile, concurenți talentați și pasionați de bucătărie, dar și o luptă palpitantă pentru o amuletă extrem de puternică.

De data aceasta, Gina Pistol a pus la bătaie un bonus ce permite deținătorului să înlocuiască un concurent din echipa sa cu un altul dintr-o altă echipă. Așa cum era de așteptat, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au dat tot ce au avut mai bun în demersul lor de-a pregăti rețete savuroase, având ca ingredient-vedetă para!

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 1 „Speak @ cuțite”

După desgustare, chef Orlando Zaharia a decis ca amuleta să meargă la „grăsuțul” nostru simpatic.

La finalul primei ediții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak a continuat aventura, dar în culise, cu primul episod din „Speak @ cuțite”.

„Dacă vă întrebați ce caut eu aici și ce este cu acest look nenorocit de divă, vreau să confirm zvonurile apărute în presă că Gina va fi înlocuită sau va avea un suplinitor de gen feminin. Așa cum bine mă cunoașteți voi pe mine, eu sunt foarte curios ce se întâmplă în spatele camerelor. Eu o să fiu ochii voștri, o să filmez și o să văd ce nu se vede la televizor. Mulți dintre voi nu știți ce se întâmplă pe aici și vom sta de vorbă mai în amănunt cu diferiți concurenți”, a dezvăluit Speak, în primul episod al super producției online „Speak @ cuțite”.

Coprezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite” s-a strecurat în culisele show-ului, în camera special amenajată de cei trei jurați pentru draga noastră Gina Pistol. Așa cum era de așteptat, acesta a făcut senzație cu look-ul său de „divă”, cu plete blonde.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Gina Pistol a avut parte de o surpriză imensă, pregătită de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

„Peruca asta o am de la Șoarecul și a costat foarte mulți bani, e din aia scumpă”, a recunoscut Speak despre peruca iubitei sale, Ștefania.

Am putut afla ce surpriză „albă-neagră” a pregătit Speak pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și momentul a fost unul cu adevărat savuros.

Un alt moment delicios a fost dialogul purtat de Speak cu Gina Pistol despre sarcină și efectele acesteia, mai ales din punct de vedere hormonal!

Ce alte „șotii” a mai făcut artisutl în culisele „Chefi la cuțite” și ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind episodul 1 din „Speak @ cuțite”.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x