Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 29. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În ediția 29 din producția online „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul frumoasei Gina Pistol a încercat să facă pariuri și să descopere ce jurat va câștiga sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

În episodul 29 din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul „Chefi la cuțite” a încercat să facă pariuri și să afle cine va câștiga sezonul 9 al emisiunii

Antena 1

Ziua a început în forță pentru simpaticul Speak. După probele de foc prin care au trecut concurenții din bootcamp, jurații îndrăgitului show culinar și-au format echipele alături de care vor lupta în etapa următoare.

În mod firesc, la scurt timp după ce Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis alături de cine vor lupta pentru trofeu, a apărut și întrebarea cu privire la marele câștigător!

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

„Pentru astăzi v-am pregătit un pariu cu privire la cine va câștiga acest sezon”, a anunțat artistul, pus pe fapte mari în episodul 29 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Speak s-a strecurat în culise și, în timp ce a stat la o cafea cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a încercat să afle cine are cele mai multe șanse de câștig. Acesta a fost momentul în care jurații îndrăgitului show culinar au încercat să-l păcălească din nou pe colegul lor de platou, cu fel și fel de mize generoase la pariu.

Am putut astfel să ne reamintim faptul că sezonul anterior a fost câștigat de Sorin Bontea și, înaintea lui, victoria a mers la Cătălin Scărlătescu. Florin Dumitrescu este cel care „a rămas în urmă cu victoriile”, căci ultima dată a marcat o reușită în sezonul 5 „Chefi la cuțite”.

Apoi, Speak a stat de vorbă cu o parte din concurenții din bootcamp și a descoperit cum se distrează Gina Pistol cu filtrele pentru fotografii de pe diferite aplicații.

Tot în episodul 29 din „Speak @ cuțite” am putut afla ce părere au concurenții despre cei trei chefi, cum arată experiența dincolo de camerele de filmat și prin ce emoții sau temeri au fost nevoiți să treacă, în dorința lor de-a ajunge cât mai departe în competiție.

Ce alte detalii savuroase a mai aflat co-prezentatorul Ginei Pistol despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 29 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 28 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe www.a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 28. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 30. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x