Căutare Live

„Speak la cuțite”, episodul 33. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 33 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a făcut un pariu periculos cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Speak a pierdut un pariu și a promit o poruncă inedită, în episodul 33 de la „Speak @ cuțite”

Antena 1

La finalul fiecărei ediții „Chefi la cuțite” sezonul 9 poți savura porție în plus de distracție, într-un nou episod surprinzător din producția online „Speak @ cuțite”.

De data aceasta, în episodul 33, co-prezentatorul Irinei Fodor a făcut un pariu complet neașteptat cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Nu mai este o noutate faptul că Speak este un pofticios și jumătate și că face tot ce îi stă în putință pentru a gusta din cât mai multet farfurii. Dacă în primele ediții descoperea cum gătesc cei trei chefi, în prezent se poate delecta cu farfuriile făcute de echipe în battle-uri sau de concurenții intrați la duel.

Citește și: Mesajul lui Theo Costache, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Sunt dispus să plec acasă pentru orice coleg”

În episodul 33 din „Speak @ cuțite”, artistul a întârziat la filmări și a ratat prima degustare, spre mare lui dezamăgire. Întâlnindu-se cu jurații în culisele îndrăgitului show culinar, acesta le-a propus un pariu de zile mari! Speak a spus că, în opinia sa, battle-ul va fi câștigat de Sorin Bontea și, dacă se adeverește, îi va da drept poruncă lui Florin Dumitrescu să îi pregătească un cocktail. Dacă însă nu ghicește, atunci chefii îi vor da o poruncă. Acesta a fost momentul în care liderul echipei albastre i-a zis lui Speak ce îl așteaptă!

„Dacă pierzi mănânci tot din farfuriile de la duel. Lingi tot”, a fost vestea nu tocmai bună a juratului.

Dându-și seama în ce tocmai s-a băgat, co-prezentatorul „Chefi la cuțite” sezonul 9 a urmărit cu sufletul la gură cum vin farfuriile pe banda de foc.

„Băi, ești nebun la cap?! La muchie a fost! Ce supărat sunt, sunt supărat tare. Sunt supărat, trebuie să mănânc”, a fost reacția lui Speak.

Și fiindcă Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au intrat la duel, acesta are de mâncat 14 farfurii.

„Nu există om pe fața pământului să mănânce 14 feluri de mâncare. Vai de capul meu, o să mor”, și-a spus Speak, tot mai îngrijorat de situația în care se află.

La un moment dat, acesta a încercat să descopere o metodă prin care poate trișa. Nu i-a mers, așa că s-a înarmat cu răbdare și s-a apucat de treabă, sub atenta supraveghere a lui Măciucă!

Farfurie după farfurie, co-prezentatorul „Chefi la cuțite” a trecut de la extaz la agonie, căci nu toate rețetele i-au fost pe plac. Iată cum, pe cât de mult a poftit la mai toate farfuriile, pe atât de pretențios și critic a ajuns să fie acum!

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” și cum s-a terminat acest pariu inedit? Află totul urmărind mai sus episodul 33 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 32 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 32. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...
Ultimele știri
x