Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 4. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

La finalul ediției 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat din nou în culisele celui mai îndrăgit show culinar, pentru a prezenta publicului detalii surprinzătoare, la „Speak @ cuțite”!

speak si chefii în episodul 4  „Speak @ cuțite” Galerie
Speak s-a strecurat din nou în culisele îndrăgitului show culinar pentru a realiza episodul 4 din „Speak@cuțite” | Antena 1

Ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a adus și de data aceasta rețete delicioase și concurenți cu povești de viață savuroase.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut pentru o nouă amuletă și au primit de la frumoasa Gina Pistol sarcina de-a găti rețete cât mai gustoase, pe bază de fasole.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 4 „Speak@cuțite”

Farfuriile au fost degustare și jurizate de chef Liviu Chiorpec, care la final a decis ca amuleta patru să meargă la bunul său prieten, Cătălin Scărlătescu, pentru inedita salată din cinci feluri de fasole!

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

Am aflat cine este tatăl lui Ruby, am aflat că nu există vârstă dacă iubești cu adevărat meserie de bucătar și că totul este posibil, atunci când îți dorești cu adevărat. După rețete delicioase și concurenți surprinzători, Speak s-a strecurat din nou în culisele îndrăgitului show culinar pentru a realiza episodul 4 din „Speak@cuțite”!

Speak și Sorin Bontea la „Speak@cuțite”, episodul 4

Speak și Sorin Bontea la „Speak@cuțite”, episodul 4

Am putut descoperi astfel că simpaticul coprezentator al Ginei Pistol a încercat să pregătească niște sandvișuri gustoase pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Totuși, reacția acestora nu a fost una tocmai îmbucurătoare!

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

Un alt detaliu savuros din episodul 4 din „Speak@cuțite” a fost reacția artistului atunci când a descoperit ce cabină are Gina Pistol, față de el! Apoi, extrem de fascinat de tot ceea ce se întâmplă pe platourile de filmare, Speak a încercat să „fure niște meserie” de la cei trei îndrăgiți jurați și i-a plăcut atât de mult în bucătărie, încât chiar s-a întrebat ce trebuie să facă ca să fie „transferat la departamentul acela”, unde mirosurile și ingredientele te îmbie la tot pasul!

Ce a mai dezvăluit Speak din culisele „Chefi la cuțite” și ce alte detalii a mai reușit să afle? Află totul urmărind episodul 4 din „Speak @ cuțite”.

Hai sa (re)vezi aici episodul 3 din „Speak @ cuțite”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x