Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 3. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak prezintă „Speak @ cuțite”, episodul 3. Hai să vezi cele mai tari faze din culise celui mai îndrăgit show culinar!

speak si sorin bontea în episodul 3  „Speak @ cuțite” Galerie
Speak a decis să se strecoare în culisele îndrăgitului show culinar pentru a afla detalii uluitoare și pentru a realiza astfel episodul 3 din „Speak @ cuțite”! | Antena 1

Ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a adus și de data aceasta concurenți cu povești de viață savuroase, rețete surprinzătoare și momente emoționante.

Și de data aceasta, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au întrecut în bucătărie pentru șansa de-a câștiga o nouă amuletă. Gina Pistol le-a dat sarcina de-a pregăti rețete de saramură și mâncărurile au fost jurizate de chef Iosif Ștefănescu. De data aceasta, câștigătorul a fost Sorin Bontea.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 3 „Speak @ cuțite”

Am putut descoperi povești de viață incredibile, concurenți ambițioși și rețete cu niște combinații surprinzătoare de ingrediente. Totuși, în spatele unui show savuros stă o întreagă echipă ce muncește din greu pentru ca totul să iasă perfect. Speak a decis să se strecoare în culisele îndrăgitului show culinar pentru a afla detalii uluitoare și pentru a realiza astfel episodul 3 din „Speak @ cuțite”!

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop i-a adus Ginei Pistol un cadou ce a făcut-o să plângă de emoție

În ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Speak a pierdut un pariu cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, așa că a fost nevoit să meargă în bucătărie și să pregătească ceva de mâncare. Și fiindcă este om de cuvânt, artistul s-a apucat de treabă.

A luat o tavă, a pregătit puiul și apoi l-a băgat la cuptor. Când acesta a fost gata, tava a fost scoasă din cuptor și pregătită într-un mod surprinzător. Practic, coprezentatorul show-ului i-a pus puiului un cap de păpușă și un sos special.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”

În episodul 3 „Speak @ cuțite”, artistul s-a dus să își prezinte farfuria, iar reacția celor trei jurați

„Asemenea mizerie nu am văzut de mult”, a fost de părere Sorin Bontea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hai sa (re)vezi aici episodul 2 din „Speak @ cuțite”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

„Speak la cuțite”, episodul 2. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x