Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 9. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

La finalul unei ediții savuroase din emisiunea „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise și i-a descoperit pe jurați în cea mai surprinzătoare ipostază. Ce a dezvăluit vedeta, în episodul 9 „Speak@cuțite”?

sorin bontea, speak si catalin scarlatescu, in culisele „Chefi la cuțite”, stand al pescuit Galerie
Speak a dezvăluit ce fac jurații „Chefi la cuțite” în culise, într-un nou episod „Speak@cuțite” | Antena 1

Ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a adus mulți frați care fie au ales să facă echipă împreună, fie au concurat drept „rivali”.

Am putut să aflăm numeroase povești de viață uluitoare și ne-am convins încă o dată de faptul că pasiunea pentru bucătărie se poate naște la orice vârstă și că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 9 „Speak la cuțite”

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut pentur o amuletă extrem de puternică, ce le permită să salveze un concurent eliminat din echipele adverse. Gina Pistol a anunțat că, pentru acest bonus, cei trei jurați trebuie să folosească icrele de Manciuria în rețetele pregătite.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu s-au deghizat în Dumnezeu și Satana și au făcut „omleta de Apoi”

După ce a degustat atent preparatele celor trei titani ai bucătăriei, Călin Căpușan a decis că cea mai bună farfurie a fost ce a lui Cătălin Scărlătescu.

Ediția a fost una savuroasă și Speak a prezentat în episodul 9 de la „Speak@cuțite” ce lucru complet neașteptat au făcut jurații, în culise, departe de ochii camerelor de filmat.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Finii lui Cătălin Scărlătescu au făcut show! Cum a reacționat juratul când i-a văzut

Astfel am putut să-i vedem pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pescuind cu undița într-un acvariu. Cine s-a descurcat cel mai bine la prins pește și ce a făcut celebrul Măciucă? Află în clipul de mai sus, din episodul 9 „Speak@cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 8 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 8. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x