Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 8. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak s-a strecurat din nou în culisele „Chefi la cuțite” și a făcut senzație în episodul 8 „[email protected]țite”!

Speak a făcut senzație în episodul 8 „[email protected]țite”

Antena 1

Ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ținut publicul cu sufletu la gură și a adus o amuletă puternică, povești de viață uluitoare și rețete cu totul și cu totul ieșite din comun.

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut libertatea de-a găti orice preparat își doresc, cu condiția să fie ceva ce le amintește de o zi fericită din viața lor.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 8 „Speak la cuțite”

La final, după o jurizare plină de emoții, amuleta a fost adjudecată de Florin Dumitrescu, pentru rețeta sa specială de melci, cu care a cucerit-o pe soția sa, atunci când a văzut-o prima oară.

La finalul unei ediții spectaculoase, Speak s-a strecurat în culisele îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” ca să descopere ce se întâmplă în spatele camerelor de filmare!

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Niculae Cioban a gătit zebră cu sos de trabuc ca să-i surprindă pe chefi! Cum a gătit totul

L-am găsit savurând din plin niște prăjituri, apoi am putut afla cele mai amuzante bancuri! Coprezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite” a mers peste tot și i-a convins pe toți, de la cei din echipa de producție și până la Măciucă, să spună bancuri!

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Ramona Erturk e campioana la fitness care i-a emoționat pe chefi cu drama trăită. Ce a povestit

Și fiindcă au simțul umorului extrem de bine dezvoltat, nici Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu nu au refuzat provocarea și a ieșit un show de zile mari, cu glume delicioase!

Hai să (re)vezi aici episodul 7 din „Speak @ cuțite”

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Rodica Popescu Bitănescu a făcut un show memorabil! Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 7. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 9. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x