Antena Căutare

Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

Filmările pentru noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă“ sunt în toi, iar primele sărituri și primele note s-au acordat deja concurenților care au pășit entuziasmați pe toate cele patru platforme.

concurenti splash vedete la apa Galerie
Ei sunt primii 18 artiști și sportivi care au acceptat provocarea Splash! Vedete la apă! Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 11 august, la Antena 1 | Antena 1/ Splash! Vedete la apă

Nume importante din România se află pe cea dintâi listă a artiștilor și sportivilor care au descoperit că, de fapt, gravitația vine cu distracția!

Ei sunt primii 18 artiști și sportivi care au acceptat provocarea Splash! Vedete la apă! Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 11 august, la Antena 1

Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu sunt prima serie de concurenţi care se vor întrece în salturi ameţitoare pentru premiul săptămânal pus în joc, în valoare de 10.000 de lei.

Pentru ca prestațiile lor să fie de nota 10, aceștia s-au pregătit intens sub supravegherea a trei dintre cei mai cunoscuți antrenori din România: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță. Sfaturile și indicațiile acestora i-au determinat pe toți să își învingă fobiile și, totodată, să își depășească limitele.

Vezi imagini cu toți concurenții în GALERIA FOTO.

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Citește și: Paula Chirilă şi Romică Ţociu, cuplu comic la Splash! Vedete la apă

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Citește și: Cine prezintă Splash! Vedete la apă alături de Răzvan Fodor. Ei sunt prezentatorii show-ului

Ce sărituri au ales să execute primii 18 concurenți și de pe care platforme, telespectatorii pot afla urmărind cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă“, din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x