Antena Căutare

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Anca Bucur a făcut o săritură de excepție! Ce a emoționat-o pe Iulia Albu

Anca Bucur a fost prima concurentă care a sărit, în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Momentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

anca bucur in costum de baie Galerie
Anca Bucur a făcut o săritură spectaculoasă în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 | Antena 1

Anca Bucur, cunoscută și ca Miss Fitness Universe, a reușit să se califice în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Concurenta s-a remarcat prin ținută, eleganță și mobilitate, iar notele sale au fost pe măsură în ediția 7, atunci când a devenit finalist.

Acum însă, concurenta trebuie să îi surprindă pe jurați, căci așteptările sunt mult mai mari în ultima ediție a show-ului de la Antena 1 .

Anca Bucur a sărit împreună cu soțul său în finala „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Ca o adevărată campioană, concurenta a început să urce treptele platformei, încet și sigur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza a fost mare atunci când jurații au aflat că Anca Bucur va sări de la zece metri împreună cu soțul său, Dragoș, cel care a fost mereu cel mai mare susținător al ei. Acum, cei doi au avut un timp extrem de scurt pentru a se antrena, însă dorința de victorie i-a ajutat să facă o echipă excelentă.

Anca Bucur în finala „Splash! Vedete la apă”

Anca Bucur în finala „Splash! Vedete la apă”

Au fost câteva momente de emoții și tensiune și, în liniștea așternută peste tot în jur, Anca Bucur și soțul său au sărit de la zeci metri înălțime, ca două săgeți! Momentul a fost unul spectaculos și aplauzele au început să se audă imediat în public, dar și la masa juriului.

Răzvan Fodor a remarcat imediat vânătăile de pe picioarele concurentei care i-a uimit pe toți, încă o dată, cu eleganța de care a dat dovadă atunci când a sărit în bazin.

Ce săritură a făcut Anca Bucur în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Această săritută nu este una notată, dar juriul a fost impresionat de ceea ce a văzut, în finala „Splash! Vedete la apă”.

„Mi-a plăcut foarte mult, a fost foarte romantic că l-ai ales pe soțul tău, cred că asta spune multe despre cuplul vostru. Felicitări!”, a zis Iulia Albu, vizibil impresionată de momentul special al celor doi.

Apoi, după ce a primit numeroase laude și o doză uriașă de energie, Anca Bucur a urcat din nou pe platformă, pentru a executa săritura ce urmează să fie notată, în finala „Splash! Vedete la apă”. Concurenta a ales să se oprească la nivelul de cinci metri, fiindcă așa a considerat că este mai bine pentru săritura aleasă de ea. Și-a făcut încălzirea și apoi a executat un echer în aer.

„Cât tupeu are, băi! Incredibil. Anca, nu pot să îți spun ce săritură spectaculoasă ai făcut”, a fost reacția lui Răzvan Fodor.

Aterizarea nu a fost una tocmai reușită, iar acest lucru nu a scăpat juriului. Pentru săritura sa, concurenta a primit notele 8, 4.5 și 8,5, plus o notă secretă de la Iulia Albu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Iulia Albu a fost o „sirenă” superbă! Ce rochie îndrăzneață a ales Anna Lesko... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Sandy Medini a uimit pe toată lumea. Ce sărituri a făcut concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x