Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Anca Bucur a făcut o săritură de excepție. Ce schemă a ales Miss Fitness Universe

Anca Bucur a făcut senzație în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Anca Bucur a făcut senzație în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Antena 1

Anca Bucur, cunoscută și ca Miss Fitness Universe, o campioană cu numeroase premii la competiții internaționale, a decis să accepte provocarea „Splash! Vedete la apă”.

Anii petrecuți în sala de sport au ajutat-o să se descurce de minune la antrenamente, lucru apreciat din plin de antrenorii de la Bacău, care au simțit că „au cu cine lucra”.

Anca Bucur i-a impresionat pe toți la antrenamente, în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Curajoasă și perfecționistă, Anca Bucur a început să exerseze la platforma de șapte metri încă din prima zi de antrenamente, la „Splash! Vedete la apă”.

„Îmi place Anca Bucur, se vede că a făcut sport de performanță, se vede că este foarte conștientă și că face lucrurile altfel”, a fost de părere Claudia Tiu, antrenoarea de la „Splash! Vedete la apă”.

„Sunt un elev disciplinat, îmi place să fac lucrurile bine și cred că asta mă definește pe mine, în primul rând. Sunt un om care pune preț pe calitate. Este un show, dar este totuși o probă sportivă”, a dezvălluit concurenta despre ea, arătând cât de mult își dorește să primească o notă mare din partea juraților.

Apoi, după ce s-a antrenat intens, Anca Bucur și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Splash! Vedete la apă” și a început să urce treptele platformei. A trecut de nivelul de trei metri și nu s-a oprit aici, ci a ales să meargă până la șapte metri!

Anca Bucur la „Splash! Vedete la apă”

Anca Bucur la „Splash! Vedete la apă”

Acolo, Ramona Olaru a așteptat-o curioasă să descopere ce trăiri o încearcă pe frumoasa brunetă. Înainte de-a sări însă, concurenta a avut parte de o surpriză emoționantă. În sală, alături de Anna Lesko, s-a aflat soțul sportivei, împreună cu cei doi copii ai lor.

„Baftă multă, mami! Te iubim și te susținem!”, a fost mesajul transmis de partenerul său.

Citește și: Agenţia VIP. Anca Bucur, Miss Fitness Universe pentru a șasea oară! Cât de greu i-a fost să câştige din nou titlul mondial

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

După ce a văzut imaginile cu frații săi din Belgia, Anca Bucur s-a simțit mult mai curoasă și determinată să facă o săritură demnă de o notă mare. Emoțiile au fost mari, antrenorii i-au ținut pumnii și jurații au privit curioși sus, la platforma de șapte metri.

Apoi, cu o grație desăvârșită, concurenta a executat o săritută de excepție. A fost o schemă pe ce nu a mai fost executată până acum în emisiune.

„Un campion mereu va gândi ca un campion, însă am luat această provocare ca pe o experiență nouă. Am fost curioasă de ce voi învăța aici”, a dezvăluit Anca Bucur, campioană de șase ori al fitness.

La final, jurații au acordat note de 9, 6.5 și 8, iar Iulia Albu a acordat o notă secretă. Apoi, Cătălin Cozma a lăudat din plin momentul concurentei și a spus că el este extrem de mulțumit de ceea ce a făcut aceasta, în ediția 7 a show-ului „Splash! Vedete la apă”.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri