Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Cine e finalistul serii în a șaptea ediție a emisiunii de la Antena 1

După ce au executat cea de-a doua săritură, cei trei concurenți rămași în competiție au aflat cine a câștigat ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1.

razvan fodor la splash! vedete la apa Galerie
Răzvan Fodor a anunțat cine a câștigat ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” | Antena 1

Ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost una cu totul și cu totul deosebită. Am avut parte de sărituri spectaculoase, note surprinzătoare, dezvăluiri inedite și momente care au ținut publicul cu sufletul la gură.

La final, Răzvan Fodor a anunțat cine a câștigat, primind astfel șansa de-a merge în marea finală a show-ului de la Antena 1.

Cine a câștigat ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

În ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” i-am avut drept concurenți pe Tavi Clonda, Maria Buză, Anca Bucur, Crina Abrudan, Seredinschi și pe Emanuel Neagu. Vedetele s-au antrenat, apoi au sărit în fața juriului, care a acordat note

Dintre toți, doar trei au mers mai departe, ca să facă a doua săritură.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Maria Buză a fost la un pas de accidentare, la a doua săritură. Ce i s-a întâmplat

Prima care a sărit a fost Anca Bucur. Emoțiile au fost mari, dar concurenta și-a făcut încălzirea și a executat o săritură spectaculoasă, făcându-i pe toți cei prezenți să îi ofere numeroase aplauze și laude.

„Nu am văzut la niciun concurent ținuta ta, mulți și-ar dori să aibă ținuta ta”, a fost de părere Bogdan Ioniță, zis și „Bobo”.

Concurenții și prezentatorii emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții și prezentatorii emisiunii „Splash! Vedete la apă”

După ce concurenta a primite notele din partea juraților, a venit rândul Mariei Buză să sară de pe platformă.

Au fost momente tensionate și concurenta a fost chiar la un pas de o accidentare, fiindcă s-a dezechilibrat în aer și a avut parte de o aterizare cam dureroasă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Anca Bucur a făcut o săritură de excepție. Ce schemă a ales Miss Fitness Universe

Atunci când i-a venit rândul să sară, Emanuel Neagu a ales să urce pe platforma de la șapte metri. Încurajat de faptul că primul salt i-a ieșit destul de bine, concurentul a ales să facă o săritură pe spate, rotindu-se în aer. Totuși, lucrurile nu au fost atât de simple și tânărul a făcut și greșeli, lucru ce a fost „sancționat” de către jurați.

Fiecare concurent a primit notele meritate și, la final, Răzvan Fodor a anunțat deznodământul. Cel care a câștigat ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost Anca Bucur, concurenta care i-a impresionat pe toți cu eleganța săriturilor sale.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Maria Buză a fost la un pas de accidentare, la a doua săritură. Ce i s-a întâ... Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 7. George Tănase, roast de senzație pe seama concurenților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x