Antena Căutare

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Salt în calitate de soț și soție. Ce au putut face Larisa Iordache și Cristian Chiriță

Larisa Iordache Chiriță a reușit să impresioneze pe toată lumea cu reușita ei din această finală. Cu cine a sărit prima oară.

Galerie
Salt în calitate de soț și soție. Ce au putut face Larisa Iordache și Cristian Chiriță | antena 1

Larisa Iordache a reușit să o impresioneze atât de tare pe Iulia Albu care i-a oferit nota maximă în finala Splash! Vedete la apă. Ce note a mai primit de la ceilalți jurați!

Larisa Iordache, săritură emoționantă alături de soțul ei în finala Splash! Vedete la apă 2024. Cum s-a descurcat la săritura singură

Larisa Iordache a ales să sară alături de soțul ei, Cristina Chiriță, iată cât de emoționată a fost:

„Am ajuns în finală, dar am avut emoții mari. Am zis să nu pun multă presiune pe mine”, spune Larisa Iordache.

„Cristian Chiriță, soțul tău. Sari cu soția ta. Cum puteam încheia cu tineri căsătoriți. Sunteți așa frumoși”, spune prezentatoarea tv.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Cine a câștigat Gala Jumătăților Perfecte. Au primit cea mai mare notă de la Clara

„Am foarte mari emoții, mai mari chiar acum”, spune Cristina Chiriță.

„Larisa, îmi place că ai venit cu costumul de sportiv. Felicitări”, spune Clara.

Iată cât de bine s-a descurcat Larisa Iordache la săritura de la 5 metri:

„Mă simt onorată că vorbesc cu tine ești foarte tare. Data trecută când veneai tot de la 5 metri ai sărit și ai câștigat finala”, spune prezentatoarea tv.

„Mă simt foarte bine alături de voi, chiar dacă eu am reprezentat România pe cele mai înalte trepte și voi sunteți la fel de prețioși!”, spune Larisa Iordache.

„E o săritură de Splash! A ieșit foarte bine!”, spune Clara care oferă nota 8,5.

„Sunt mai în vârstă decât toți, să facem un gest frumos. Cel mai frumos ar fi...”, spune Nea Marin care oferă nota 10.

„Poate ai observat Larisa că nu m-am ridicat cu colegii mei, nu pentru că nu respect. Este pentru că Natanticu și Nea Marin a mai dat 10 în această seară și ți l-am dat ție în aceast seară!”, spune Iulia Albu.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Romică Țociu, moment emoționant de pe platforma de 5 metri. Ce a făcut actorul

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Ahmad Daas, fosta ispită de la Insula Iubirii, gest emoționant înainte de săritură... Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Cine a câștigat premiul cel mare. Bătălia a fost una strânsă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x