Antena Căutare

Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Danielei Gyorfi a sărit alături de fiica ei. La ce gest copleșitor a apelat Maria

Maria, fiica Danielei Gyorfi a atras atenția în cel mai frumos mod cu putință în ultima ediție de la „Splash! Vedete la apă” sezon 6, de pe 29 august 2024, chiar înainte de Marea Finală. Adolescenta a apelat la un gest copleșitor față de mama ei în fața tuturor.

Galerie
Maria, fiica Danielei Gyorfi a atras atenția în cel mai frumos mod cu putință în ultima ediție de la „Splash! Vedete la apă” sezon 6, de pe 29 august 2024 | Antena 1

La vârsta de 55 de ani, Daniela Gyorfi și-a dorit să trăiască experiența „Splash! Vedete la apă” alături de fiica ei. Deși are frică de apă, artista a fost extrem de curajoasă atunci când a ajuns la bazin.

În cadrul show-ului, vedeta a dezvăluit că teama de apă a fost influențată de o traumă din copilărie. La vârsta de 6 - 7 ani, Daniela Gyorfi a fost aruncată de antrenor în bazin, fiind la un pas să se înece.

„N-am putut sub nicio formă să trec de această frică. (...) Mă duc, ce o fi o fi acum. Când am venit cu Maria mi-am luat inima în dinți și am zis că aia e. Să vă spun sincer, mi-e rușine de Maria. Deci trebuie să sar. Ce exemplu dau la copil?”, a spus cântăreața.

Citește și: Splash! Vedete la apă, sezon 6, 23 august 2024. Răzvan Fodor le-a făcut roast juraților Splash! Vedete la apă. Ce reacție au avut

După câteva zile la bazin, artista i-a impresionat pe antrenori cu perseverența și curajul ei. Aceasta a urcat până la platforma de 3 metri, unde a executat mai multe sărituri alături de fetița ei.

La ce gest a apelat Maria față de Daniela Gyorfi la Splash! Vedete la apă, din 29 august 2024. Fiica artistei a emoționat pe toată lumea

Înainte de marea săritură, Daniela Gyorfi și fiica ei au fost încurajate de prieteni și de familie. Mai mult, adolescenta a ținut să își susțină mamă încă de când au pășit pe platforma de 3 metri, unde se afla Ramona Olaru.

„Te iubesc!”, i-a spus Maria mamei sale.

De asemenea, fiica artistei a apelat la un gest copleșitor fața de femeia care i-a dat viață, după săritura în bazin. Aceasta a ținut să își tragă mama de plută până la marginea piscinei. Toți au rămas impresionați de fapta ei.

„Uite cum o trage aia mică, foarte tare!”, au spus jurații.

„Mama mea este cea mai bună prietenă a mea, ea e pe primul loc și o iubesc mult!”, au fost cuvintele Mariei care au topit telespectatorii.

Citește și: Splash! Vedete la apă, sezon 6, 22 august 2024. Radu Siffredi a realizat o săritură cu spatele: ”M-am dus banană”

„Am rugat-o pe Maria, pentru că nu știu să înot, i-am zis că mă arunc cu pluta și că o rog frumos să mă salveze!”, a povestit artista.

Nea Marin a ținut să o felicite pe Daniela Gyorfi pentru curajul său: „Eu zic că ți-ai depășit frica. A fost o săritură bună și o să o notez ca atare”. Până și Iulia Albu a fost cucerită de relația specială pe care o are artista cu fiica ei.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, apariție sexy în costume de baie. Ce ... Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Ispita Livia Marinescu, la un pas de un accident vestimentar. Ce s-a întâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x