Otilia Bilionera, imagine adorabilă din copilărie. Cum arăta vedeta la vârsta inocenței

Otilia Bilionera este o prezență efervescentă pe micile ecrane și o femeie cu adevărat răpitoare. Toată lumea o știe o știe la maturitate, ca artist complet, însă puțini au văzut-o în copilărie. Cât de frumoasă era cântăreața când avea doar câțiva anișori.

Otilia Bilionera

Instagram/ Otilia Bilionera

Despre Otilia Bilionera se știe încă de la bun început că este o femei cu o carieră muzicală înfloritoare. Aceasta este posesoarea unor calități vocale remarcabile, dar și a unei frumuseți cu totul speciale. Trăsăturile sale fine sunt naturale și a ieșit mereu în evidență prin finețe.

De curând, superba artistă a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie remarcabilă de când era doar o fetiță. Otilia avea un păr blond, foarte des, breton și ochii migdalați, hipnotici. Vedeta are o frumuseșe angelică și pare desprinsă din cărțile de basme.

Postarea a atras admirația oamenilor din mediul online și a strâns aproximativ 6 mii de inimioare.

Fetița cu zâmbet gingaș din imagine este în prezent una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile care taie răsuflarea. Fanii se vor bucura să o vadă cât de curând în cadul unui show care o va provoca atât fizic, cât și mental.

Otilia Bilionera, concurentă la Splash! Vedete la apă

Cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă!, revine cu un nou sezon, în curând, la Antena 1! Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!

Citește și: Otilia Bilionera a rămas fără carnetul de conducere. Ce a făcut tânăra artistă în trafic și ce spune despre incident

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să își testeze limitele și să își învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă".

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Citește și
adela sezonul 3
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
mihai-elwira-petre-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
eliza si cosmin natanticu alaturi de irina fodor
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Mai multe articole

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

Citește și: Otilia Bilionera, surprinsă într-un corset din piele: "Arăți atât de fierbinte". Cât de sexi este artista

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

Ultimele știri