Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 4. George Tănase a așteptat „pleosc-ul perfect”, dar altceva l-a amuzat copios

George Tănase prezintă extra show-ul Pleosc! Vedete la apă. Comediantul care aduce buna dispoziție la piscină a avut de comentat în această ediție din Splash! Vedete la apă, episodul 4.

George Tănase a comentat episodul 4 din Splash! Vedete la apă

Antena 1

Emisiunea care are ca scop să facă roast pe baza săriturilor concurenților este prezentată de George Tănase, cunoscut pentru aparițiile sale la iUmor. Iată ce comentarii amuzante a făcut de această dată.

Ce spune George Tănase despre concurenții din ediția 4 Splash! Vedete la apă

Comediantul a avut ceva de spus despre majoritatea concurenților ediției 4 din Splash! Vedete la apă. Iată care au fost comentariile sale:

„Ați văzut reacția lui Jean de la Craiova, când a intrat Roxana Nemeș?”, a început George Tănase șirul roast-ului.

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 3. George Tănase a tresărit la o săritură: „Mi-a stat inima”

„Cu halatul ăla Gabi Toader pare că a ieșit de la duș și e bucuros că a avut apă caldă. Ce schimbat e Edi Stancu zici că e preot. Ce speriată a intrat Emy Alupei, ce fete din ziua de azi, una nu mai vrea să se mai ude...pe păr. Gabriela Cristea la Splash! Ce săritură în carieră. Cătălin, glumă. Știți de ce Rizea a mers la Splash? Pentru că pleosc avea acasă”, au fost comentariile comediantului atunci când concurenții au intrat în emisiune.

Emy Aupei l-a amuzat copios pe George Tănase la Pleosc! Vedete la apă, episodul 4

„Doar mie mi se pare că Emy e varianta feminină a lui Dorian Popa? A intrat cu vibe că face pipi. Așa dansează o amazoană adevărată. Pe de o parte o avem pe Emy și apoi Roxana care se gudură. Doamne, ce romantică e Emy Alupei. Deci Emy a făcut și jiu jitsu și tot. Viața e o luptă - ești vânat sau vânezi”, au fost comentariile lui.

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 2. George Tănase pariază pe concurentul care va face "Pleosc!". Despre cine e vorba

„Nu vi se pare că Gabi Toader seamănă cu peștele Balon? Gabi, aveam nevoie de cineva să facă pleosc și ne-am gândit la tine. L-a împins Bobo cu nervi, stâm atâta după tine”, s-a amuzat el.

„Doamna Gabriela Cristea s-a prezentat ca la show-urile matriomaniale. Bună, sunt Gabriela sunt frumoasă, deșteaptă, caut bărbat. E periculos să sari de la mal. Nu vi s-a întâmplat?”, a râs George Tănase.

„Aceste imagini nu trebuie să le vadă ADDA pentru sănătatea lui. Dacă era Adda antrenorul tău, săreai din rai. Ce înseamnă o femeie puternică. Eu zic că Adda doare mai adânc decât Nea Marin. Ai săirt cu spatele, la fel ca în căsnicie”, a mai spus el.

Citește și
zarug-lorelei-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
irina-fodor-patrizia-paglieri-francesco-eliza-natanticu
„Mi s-a părut penibil!”. Ce gest greu de imaginat a făcut una dintre echipele de la Asia Express. Camerele au surprins totul
„Mi s-a părut penibil!”. Ce gest greu de imaginat a făcut una dintre echipele de la Asia Express. Camerele au surprins totul
Mădălin Ghioc este finalistul cu numărul cinci al celui de-al 11-lea sezon iUmor
Mădălin Ghioc este finalistul cu numărul cinci al celui de-al 11-lea sezon iUmor
Mădălin Ghioc este finalistul cu numărul cinci al celui de-al 11-lea sezon iUmor
Mai multe articole

Urmărește episodul 4 din Pleosc! Vedete la apă integral pe AntenaPlay!

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Ultimele știri