Căutare Live

Primele declarații ale lui Cristi Pulhac, după ce a câștigat Splash! Vedete la apă 2021. Ce a spus câștigătorul trofeului

Cristi Pulhac, marele câștigător de la „Splash! Vedete la apă”, a venit la Xtra Night Show și a dezvăluit câteva detalii din culisele emisiunii câștigate de el. ”Nu a fost ușor”, a spus acesta.

Finala acestui sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” și-a desemnat câștigătorul marelui trofeu în valoare de 10.000 de euro, în ediția de duminică, 12 septembrie 2021.

Antena1/ Splash! Vedete la apă

Splash! Vedete la apă și-a desemnat câștigătorul duminică seara. Cristi Pulhac este cel care a primit trofeul în valoare de 10.000 de euro. Acesta a declarat în emisiunea lui Dan Capatos cât de mare a fost provocarea prin care a trecut.

"Nici eu nu am avut curaj. A fost foarte greu pentru că nu am avut foarte mult timp la dispoziție și nu e ușor. Ce vedem la televizor e mult mai simplu", spune Cristi Pulhac, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cristi Pulhac a câștigat finala „Splash! Vedete la apă” și trofeul de 10.000 de euro

Cristi Pulhac a mărturisit în cadrul show-ului de noapte că experiența Splah! Vedete la apă a fost una foarte grea, iar timpul pentru repetiții a fost foarte scurt, însă s-a bucurat să participe.

"A fost greu (...) A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Chiar am învățat multe, încerc să învăț din orice de aia și intru", spune Cristi Pulhac, la Xtra Night Show.

Deși a practicat sport foarte mult la viața sa, o săritură în apă de la o înâlțime mare vine cu foarte multe provocări.

După ce și-au executat săriturile, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle ce note au primit din partea juriului emisiunii și cine a câștigat „Splash! Vedete la apă” și trofeul în valoare de 10.000 de euro.

Citește și: Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Cristi Pulhac a sărit alături de Piticu! Ce show inedit a făcut concurentul

Au urmat apoi emoții și mai mari. Răzvan Fodor a anunțat faptul că pe locul 3 s-a clasat Sandy Medini. Apoi s-a aflat cine a câștigat „Splash! Vedete la apă” 2021, show difuzat de Antena 1 în fata de 12 septembrie 2021.

Fiindcă a obținut cel mai mare punctaj din partea juriului, Cristi Pulhac a fost desemnat câștigător al acestui sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Cel mai bun dintre cei buni a fost Cristi Pulhac, acesta fiind desemnat câștigător al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. În ediția difuzată în data de 12 septembrie 2021, dinamovistul a făcut show de zile mari.

Citește și: Finala Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public! Cristi Pulhac este câştigătorul

Prima săritură din competiție a executat-o chiar cu Piticu, cel care a câștigat primul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

La a doua săritură, Cristi Pulhac a făcut un salt de la platforma de 10 metri și i-a impresionat din plin pe jurații care i-au acordat notele 7, 9 și 9, la care s-a adăugat nota secretă a Iuliei Albu.

Surpriza a fost atât de mare pentru Cristi Pulhac atunci când a aflat că a câștigat „Splash! Vedete la apă” încât acesta a izbunic în lacrimi, spre marea surprindere a tuturor!

Finala Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public! Cristi Pulhac este câştigătorul...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x