Primele declarații ale lui Cristi Pulhac, după ce a câștigat Splash! Vedete la apă 2021. Ce a spus câștigătorul trofeului

Cristi Pulhac, marele câștigător de la „Splash! Vedete la apă”, a venit la Xtra Night Show și a dezvăluit câteva detalii din culisele emisiunii câștigate de el. ”Nu a fost ușor”, a spus acesta.

Finala acestui sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” și-a desemnat câștigătorul marelui trofeu în valoare de 10.000 de euro, în ediția de duminică, 12 septembrie 2021.

Antena1/ Splash! Vedete la apă

Splash! Vedete la apă și-a desemnat câștigătorul duminică seara. Cristi Pulhac este cel care a primit trofeul în valoare de 10.000 de euro. Acesta a declarat în emisiunea lui Dan Capatos cât de mare a fost provocarea prin care a trecut.

"Nici eu nu am avut curaj. A fost foarte greu pentru că nu am avut foarte mult timp la dispoziție și nu e ușor. Ce vedem la televizor e mult mai simplu", spune Cristi Pulhac, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cristi Pulhac a câștigat finala „Splash! Vedete la apă” și trofeul de 10.000 de euro

Cristi Pulhac a mărturisit în cadrul show-ului de noapte că experiența Splah! Vedete la apă a fost una foarte grea, iar timpul pentru repetiții a fost foarte scurt, însă s-a bucurat să participe.

"A fost greu (...) A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Chiar am învățat multe, încerc să învăț din orice de aia și intru", spune Cristi Pulhac, la Xtra Night Show.

Deși a practicat sport foarte mult la viața sa, o săritură în apă de la o înâlțime mare vine cu foarte multe provocări.

După ce și-au executat săriturile, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle ce note au primit din partea juriului emisiunii și cine a câștigat „Splash! Vedete la apă” și trofeul în valoare de 10.000 de euro.

Citește și: Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Cristi Pulhac a sărit alături de Piticu! Ce show inedit a făcut concurentul

Au urmat apoi emoții și mai mari. Răzvan Fodor a anunțat faptul că pe locul 3 s-a clasat Sandy Medini. Apoi s-a aflat cine a câștigat „Splash! Vedete la apă” 2021, show difuzat de Antena 1 în fata de 12 septembrie 2021.

Fiindcă a obținut cel mai mare punctaj din partea juriului, Cristi Pulhac a fost desemnat câștigător al acestui sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Cel mai bun dintre cei buni a fost Cristi Pulhac, acesta fiind desemnat câștigător al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. În ediția difuzată în data de 12 septembrie 2021, dinamovistul a făcut show de zile mari.

Citește și: Finala Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public! Cristi Pulhac este câştigătorul

Prima săritură din competiție a executat-o chiar cu Piticu, cel care a câștigat primul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

La a doua săritură, Cristi Pulhac a făcut un salt de la platforma de 10 metri și i-a impresionat din plin pe jurații care i-au acordat notele 7, 9 și 9, la care s-a adăugat nota secretă a Iuliei Albu.

Surpriza a fost atât de mare pentru Cristi Pulhac atunci când a aflat că a câștigat „Splash! Vedete la apă” încât acesta a izbunic în lacrimi, spre marea surprindere a tuturor!

Ultimele știri