Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Ramona Olaru, pregătită să facă oricând schimb cu concurenții. Care sunt cele mai mari provocări

Ramona Olaru va prezenta noul show estival “Splash! Vedete la apă”, alături de Anna Lesko și Răzvan Fodor, în curând, la Antena 1.

ramona olaru Galerie
Splash! Vedete la apă 2021. Ramona Olaru | Antena 1

Premiera celui mai tare show de vară va avea loc în curând la Antena 1, iar vedetele care s-au antrenat din greu sunt gata să facă față probelor.

Ramona Olaru a vorbit deschis despre fobiile ei și cele mai mari temeri, deși nu și-ar fi dorit ca toată lumea să le știe.

“Apoi mă puneți în fața faptului împlinit și asta nu e bine”, a zis Ramona.

Frumoasa prezentatoare a recunoscut că îi e frică de coropișnițe.

Care e cea mai mare fobie pentru Ramona Olaru

“Și ce crezi? În facultate am făcut și disecție pe ele. (…) Dar eu mă bag în orice”, a mărturisit Ramona, care a mai zis că deși are această fobie, tot încearcă să și-o înfrunte.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Răzvan Fodor ne dezvăluie povești din copilărie despre cum a învățat să înoate. "Era secolul trecut"

Întrebată fiind care e cea mai grea provocare pe care o pot întâmpina, Ramona a răspuns:

“Dar e ceva greu la Splash? Depinde acuma fiecare cum vede greutatea într-o situație, nu? Poate pentru unii e foarte greu să sară și de la 3 metri, poate pentru unii trebuie să ajungă la 20 metri să poată să sară și să simtă puțină frică. Nu știu, depinde e fiecare. Mie nu o să-mi fie frică”, spune Ramona.

De asemenea, frumoasa blondină a fost întrebată dacă va sări și ea în piscină. Complet surprinsă și speriată, Ramona a întrebat dacă cineva are ceva plănuit pentru ea.

“Dacă mi se ivește ocazia, vreau să încerc să sar. Îmi este puțin frică de înălțimi, dacă depășesc o anumită înălțime, dar, cum am spus și mai devreme, clar mă bag dacă mi-e frică de ceva. Tocmai pentru că vreau să trec peste tot ce mi-e frică ”, a explicat Ramona Olaru.

Dacă I s-ar fi propus să fie concurentă, blondina spune că ar fi acceptat fără să stea pe gânduri.

“Nici nu mă gândeam, nici nu întrebam. Da, așa spuneam direct”, a completat Ramona.

Cum a învățat să înoate Ramona Olaru

Atunci când a fost întrebată despre experiența ei de a învăța să înnoate, Ramona a început să râdă, gândindu-se la cât de greu i-a fost.

Citește și: Mario Fresh, despre provocările de la Splash! Vedete la apă: ”Nu credeam în viața mea că este atât de greu”

Ramona a povestit că a crescut la fermă, unde erau câmpurile pline de cereale și a fost nevoie de un sistem de irigații, dintr-un canal de irigații.

“Aia era singura sursă de apă în care noi să ne bălăcim și să facem baie și să învățăm să înotăm, chiar dacă apa era până la genunchi sau poate până la buric. (…) Și acolo am învățat singură să înot și crede-mă că știu chiar foarte bine să înot sau cel puțin așa cred eu”, a mărturisit Ramona.

Prezentatoarea Splash! Vedete la apă a spus că dacă ar fi să aleagă între mare și piscină, ar alege mereu să meargă la mare.

12 artiști și sportivi au început antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă... Mario Fresh, despre provocările de la Splash! Vedete la apă: ”Nu credeam în viața mea că este atât de greu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x