Antena Căutare

Mario Fresh, despre provocările de la Splash! Vedete la apă: ”Nu credeam în viața mea că este atât de greu”

Mario Fresh a început încrezător antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă, care va avea premiera în curând, la Antena 1. Pe parcurs, însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Mario Fresh Galerie
Splash! Vedete la apă | Antena1/ Splash! Vedete la apă

”De acolo sar, de la 10 metri, promit!”, a spus Mario Fresh încă din prima clipă în care a pus piciorul în bazinul olimpic de la Bacău.

Dar cum de la prima impresie până la fapte e cale lungă, presărată cu multe antrenamente istovitoare, simpaticul artist a mărturisit că aventura în care a pornit este cu adevărat dificilă.

”Nu credeam în viața mea că este atât de greu să faci sărituri corecte, să fii în siguranță, să nu te accidentezi, dar să iasă și bine! Sunt praf, cum s-ar spune… aproape nimic nu îmi iese!”, a spus Mario Fresh.

Cine sunt 12 artiștii și sportivii care au început antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Citește și: Margherita de la Clejani s-a filmat într-o ipostază îndrăzneață, în culisele noului sezon „Splash! Vedete la apă”

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat începând cu 21, 22 august 2021 la Antena 1.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

Citește și: Splash! Vedete la Apă, în curând la Antena 1. Alina Pușcaș se antrenează din greu pentru show-ul răcoritor

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

Cine sunt celelalte vedete care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla începând cu 21, 22 august 2021 la Antena 1.

Splash! Vedete la apă 2021. Ramona Olaru, pregătită să facă oricând schimb cu concurenții. Care sunt cele mai mari provo... Splash! Vedete la apă 2021. Iulia Albu, despre rolul ei în cadrul emisiunii: „Voi fi un jurat dur, dar corect”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x