Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Răzvan Fodor ne dezvăluie povești din copilărie despre cum a învățat să înoate. "Era secolul trecut"

Cel mai tare show estival “Splash! Vedete la apă” va avea premiera în curând, iar Răzvan Fodor, alături de Ramona Olaru și Anna Lesko, vor prezenta noul sezon al emisiunii.

razvan fodor in camasa alba Galerie
Splash! Vedete la apă 2021. Răzvan Fodor | Antena 1

Pentru că e zodie de apă, Rac cu ascendent în Pești, Răzvan Fodor a mărturisit că se va simți precum peștele în apă la acest show unde vedetele se vor întrece în sărituri în piscină.

“E o emisiune de vară unde trebuie să primeze distracția și umorul, prin urmare cred că o să iasă foarte bine”, a mai adăugat Răzvan Fodor.

Întrebat despre provocările pe care concurenții le vor întâmpina, Răzvan spune că e posibil ca noul show să aducă, pe lângă multă distracție, și multe surprize, ajutându-le pe vedete să afle mai multe lucruri despre limitele lor.

Citește și: Alpha Kids, episodul 5. Ce cred copiii despre Dumnezeu și ce ar face în locul lui

“Eu cred că concurenții au o misiune destul de grea. Și acum mă refer la cei care au frică de apă, au frică de înălțimi. S-ar putea ca pe mulți să îi surprindă neplăcut această emisiune, dar tocmai de-asta au parte de o grămadă de zile de antrenament și sunt sigur că vor reuși”, a mai povestit prezentatorul Splash! Vedete la apă.

Pus să aleagă între mersul la piscină sau la mare, Răzvan a dezvăluit că îi place foarte mult la mare în țară, pentru că apa nu e atât de sărată, dar nu zice nu nici când vine vorba de mersul la piscină.

Povești din copilărie despre primele lecții de înot

Răzvan, care spune că e născut secolul trecut, a povestit despre primul său contact cu apa, cu înotul și felul în care a reușit să învețe să înoate.

“În secolul trecut oamenii se duceau la strand. La strand, pe vremuri, erai într-un mare bazin cu peste 200-300 persoane și îți săreau toți în cap. Adică nu se ținea cont că ești copil, că ești bătrân. Și eu la rândul meu săream în capul cuiva, dar despre asta era vorba. Și cumva, majoritatea trebuia să știm să înotăm”, a explicat Răzvan.

Citește și: Paula Chirilă şi Romică Ţociu, coprezentatori Splash! Vedete la apă

De asemenea, el a spus că în copilărie avea Lacul Cocioc aproape de casă, iar în nopțile călduroase de vară mergea acolo adesea cu prietenii săi.

Care va fi cea mai mare provocare pentru concurenții Splash! Vedete la apă

Cea mai grea parte în acest show este constituită de antrenamente, după cum spune Răzvan Fodor. Vedetele vor trebui să se antreneze din greu pentru a reuși să facă față provocărilor din timpul show-ului.

“Trebuie să îți aloci niște ore. Nu-ți iese din prima, nici din a doua. Poți să ajungi la peste 20-30 de încercări ca să poată să îți iasă ceva și acuma, fie vorba între noi, nu fac ei triplu șurub. Dar chiar și pentru o săritură în cap, e destul de greu să treci peste anumite frici”, a completat prezentatorul show-ului estival.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!. În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

Splash! Vedete la Apă, începând cu 21, 22 august 2021 la Antena 1. Alina Pușcaș se antrenează din greu pentru show-ul ră... Margherita de la Clejani s-a filmat într-o ipostază îndrăzneață, în culisele noului sezon „Splash! Vedete la apă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x