Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 5. Ce cred copiii despre Dumnezeu și ce ar face în locul lui

În episodul 5 din emisiunea „Alpha Kids” de la Antena 1, copiii i-au explicat lui Răzvan Fodor cine este Dumnezeu și ce ar face în locul lui. Răspunsurile celor mici au fost de-a dreptul savuroase.

răzvan fodor (dreapta) si doi dintre copiii invitati la alpha kids (stanga) Galerie
Copiii au explicat ce cred ei despre Dumnezeu, în episodul 5 din emisiunea „Alpha Kids” de la Antena 1, prezentată de Răzvan Fodor | Antena 1

Episodul 5 din emisiunea „Alpha Kids” de la Antena 1 ne-a adus momente surprinzătoare, căci Răzvan Fodor a dorit să afle de la copiii invitați cine este Dumnezeu. Am aflat despre El că „este atotputernic și stăpânește toată galaxia” și că este „o putere de sus, din Ceruri, care ne protejează de necazuri”. Unii au spus că Dumnezeu „este iubirea, dragostea și cel care ne produce toate lucrurile bune, cel care iubește pe cei vii și pe cei morți”.

Copiii din emisiunea „Alpha Kids” au explicat cine este Dumnezeu și ce ar face copiii în locul lui

„Dumnezeu este un băiat care, atunci când a fost născut, avea într-un fel superputeri”, au explicat cei mici, care nu au fost siguri dacă „este spirit sau este om”.

Răzvan Fodor a fost surprins de răspunsurile micilor săi invitați, care au încercat apoi să îl descrie pe Dumnezeu. Ce cred copii și care a fost cel mai amuzant răspuns?

„El nu are față, are așa, ca un fel de rochie, e făcută din mătase, e galbenă și are niște bijuterii pe degete și are sandale”, cu „o coroană aurie și cu niște îngeri pe El”. Unii au spus că sigur Dumnezeu e român, în timp ce alții au fost de părere că Dumnezeu vorbește o altă limbă, în funcție de țara peste care se află: „În Spania vorbește spaniolă, aici în România, sus, vorbește limba română”.

Citește și: Alpha Kids, episodul 4. Ce spun copiii despre frumusețe și în ce constă aceasta. "Mie, de exemplu, îmi place de mine"

Răspunsurile au fost și mai savuroase atunci când Răzvan Fodor i-a întrebat pe cei mici, în episodul 5 din emisiunea „Alpha Kids”, cum ar reacționa dacă într-o zi s-ar întâlni cu Creatorul, dar și ce i-ar spune prima oară. Provocarea a fost mare atunci când invitații au fost puși să își imagineze un dialog cu El sau să spună ce ar face, dacă ar fi în locul lui Dumnezeu.

„Aș ajuta lumea cu ploaie cu bani”, „Aș face ce aș vrea, fiindcă nu mă vede nimeni”, „Eu aș termina covidul cu totul și după ce ajut pe toată lumea mă duc și îmi iau și eu câteva chestii așa, pentru mine”, „Aș coborî din Ceruri printre oameni, ca să văd ce se mai întâmplă”, „Aș face să avem toți o viață mai lungă” și „Aș lua televizoarele oamenilor și le-aș da doar cărți”, iată ce ar face copiii dacă s-ar afla în locul celui de Sus.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 5 din emisiunea „Apha Kids” de la Antena 1 ca să descoperi și alte confesiuni savuroase făcute de cei mici

Ce spune Răzvan Fodor despre noul proiect Alpha Kids

Răzvan Fodor a discutat despre noul său proiect.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x