Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Alexandru Mincu, săritură cu dificultate de la 3 metri. Ce i-au spus jurații

Alexandru Mincu, soțul Mariei Popovici de la iUmor, a venit la Splash! Vedete la apă pregătit să „facă performanță”.

Alexandru Mincu, săritura de la 3 metri. Ce i-au spus jurații Galerie
Alexandru Mincu, săritura de la 3 metri. Ce i-au spus jurații | Antena 1

Deși i-a fost teamă să sară, Alexandru Mincu a reușit să se arunce de la 3 metri, deși a fost criticat de juriu că nu ar fi avut curajul de a sări de la o înălțime mai mare.

Alexandru Mincu, săritura de la 3 metri care l-a pus în dificultate la Splash! Vedete la apă

Alexandru Minculescu, înainte de a sări a avut o serie de declarații de făcut cu privire la viața sa profesională, dar și cum se simte știind că va fi nevoit să sară de la 3 metri.

„Oamenii mă știu de Mincu. Sunt actor și fac stand-up comedy de aproape 8 ani. Chiar am venit la Splash să văd dacă îmi pot depăși limita. E mișto să ieși din zona asta de confort. Nu credeam că o să-mi fie frică să sar. Toți cred că dacă ești bărbat ești inconștient și nu trebuie să-ți fie frică.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac e câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

Dacă ești bărbat poate să-ți fie frică pentru că ești om. Eu mi-am depășit o limită. Nu am mai făcut așa ceva niciodată. Am venit să fac performanță. M-am autoproclamat campion de la 3 metri. Sunt în competiție directă cu Maria. Ei nici nu-i pasă. Eu am vrut să vin, să văd cum e să sar de pe platformă”, a fost declarația sa înainte de sări în apă.

„Ce-ți tremură gladiolele”, i-au spus cei prezenți în sală.

Jurizarea lui Alex Minculescu de la Splash! Vedete la apă, 28 august

„O să ai o notă pe măsură. Ai făcut șurubul. Câteva elemente le știu. Am fost antrenat și eu”, a fost jurizarea făcută de Jean de la Craiova.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Natalia Duminică e câștigătoarea ediției 2 Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

„Apreciez că ai încercat să faci o săritură. Nu a fost executată corect. Trebuia să faci altfel. A fost o săritură neterminată. Apreciez că ai făcut o săritură cu dificultate”, a jurizat Clara.

„Mie mi-a plăcut cum a făcut mișcarea aia. Te-am văzut atlet. Am crezut că faci o săritură de 10”, a declarat Nea Mărin.

„Mie mi-a plăcut că ai sărit așa. Ai avut un element de spectacol. Îți place ce faci”, a jurizat Iulia Albu.

Iată ce note a primit:
Nea Marin - 7
Jean de la Craiova - 7,5
Clara - 4

Nota Iuliei Albu este secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Mario Fresh, încrezător și ambițios, a sărit de la 10 metri. “Felicitări pentru curajul tău”

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Andreea Tonciu, săritură curajoasă de la 5 metri. Ce a făcut-o să plângă... Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Maria Popovici și-a depășit teama de înălțime cu o săritură de la 3 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x