Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Ținutele spectaculoase pe care Anna Lesko și Ramona Olaru le-au purtat în ediția a treia

Ramona Olaru și Anna Lesko au fost la înălțime în cadrul ultimei ediții difuzată de Splash! Vedete la apă, pe 28 august.

Anna Lesko și Ramona Olaru au arătat de vis în ultima ediție difuzată din Splash! Vedete la apă

Instagram/ Antena 1

Anna Lesko și Ramona Olaru știu să se facă plăcute cu fiecare apariție mondenă de care au parte. În cadrul ultimei ediții difuzată din Splash! Vedete la apă, cele două prezentatoare ale show-ului au arătat impecabil.

Anna Lesko și Ramona Olaru, ținutele spectaculoase pe care le-au purtat în ultima ediție difuzată din Splash! Vedete la apă

Ramona Olaru a fost foarte îndrăzneață în cadrul celei mai recente ediții din Splash! Vedete la apă și a purtat un sutien în formă de scoică și o fustă vaporoasă, cu care a întors toate privirile. Datorită formelor frumoase și a siluetei de vis pe care o are vedeta, ținuta i-a stat perfect, iar publicul a sorbit-o din priviri.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Natalia Duminică e câștigătoarea ediției 2 Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

Vedeta este cunoscută pentru câtă atenție oferă micilor detalii cu privire la imaginea sa și chiar și de această dată, ea a fost la înălțime, Iată cât de bine a arătat vedeta în cadrul ultimei ediții difuzată din Splash! Vedete la apă.

Anna Lesko a reușit să țină pasul cu Ramona Olaru în ținute și a strălucit într-o rochie care i-a lăsat la abdomenul la vedere, însă partea de jos a ținutei a fost piesa de rezistență.

Fanii ambelor prezentoare ale emisiunii au reacționat imediat și au ținut să le scrie zeci de mesaje de apreciere, declarându-se fani convinși ai noului sezon al emisiunii. Ediția 3 a emisiunii a pregătit multe surprize publicului din România, iar vedete care participă în acest episod sunt unele dintre cele mai in vogă la momentul actual.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac e câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

Citește și
adela sezonul 3
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
mihai-elwira-petre-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
eliza si cosmin natanticu alaturi de irina fodor
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Mai multe articole

Atât Ramona Olaru, cât și Anna Lesko și-au strâns o comunitate foarte mare de fani pe rețelele de socializare, care le urmăresc zi de zi activitatea de pe internet.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Ultimele știri