Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Cine sunt cei doi câștigători ai primei ediții. Ei merg în finala săptămânii

Dintre cei 6 concurenți care au executat câte o săritură în prima ediție a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă, doar 2 au reușit să treacă în finala săptămânii.

colaj foto cu juriul splash! Vedete la apă si concurentii finalisti din prima editie Galerie
Diana Munteanu a anunțat cine a câștigat prima ediție Splash! Vedete la apă | Antena 1

În prima ediție a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă 6 concurenți curajoși au executat sărituri care mai de care mai spectaculoase. Astfel, NiCK de la N&D, Ana Odagiu, Monica Odagiu, Nick Casciaro, Irisha și Bănel Nicoliță au deschis cel mai răcoritor show al verii.

NiCK de la N&D a sărit în cap de la 3 metri, Ana Odagiu în picioare de la 7 metri, Monica Odagiu în cap de la 3 metri, Irisha a sărit în picioare de la 5 metri, iar Nick Casciaro și Bănel Nicoliță au sărit în picioare de la platforma de 10 metri.

Jurații le-au oferit punctaje, iar primii 3 clasați au fost puși în situația de a mai prezenta încă o săritură.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, ești nebun”

Astfel, Monica Odagiu, Nick Casicaro și Bănel Nicoliță au sărit din nou.

Italianul a sărit cu spatele de la 10 metri, Monica Odagiu a sărit în cap de la 5 metri, iar Bănel Nicoliță a sărit cu spatele de la 7 metri.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, ești nebun”

Cine sunt câștigătorii ediției de pe 11 augut 2022 de la Splash! Vedete la apă. Nick Casciaro și Bănel Nicoliță merg în finala săptămânii

Jurații au oferit din nou note, iar primii doi clasați au câștigat câte un premiu și câte un loc în finala săptămânii.

Ocupantul locului 2 din această seară, care a câștigat un sejur într-un resort de 5 stele în Delta Dunării și un loc în finala săptămânii este Bănel Nicoliță.

Pe locul 1, cu un premiu de 3.500 de lei, cel care i se va alătura lui Bănel Nicoliță în finala săptămânii este Nick Casicaro.

Astfel, Bănel Nicoliță și Nick Casciaro sunt câștigătorii primei ediții și vor putea fi văzuți duminică, de la 20:00, la Splash! Vedte la apă 2022, la Antena 1 și pe AntenaPlay.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Bănel Nicoliță, în lacrimi după mesajul fiicelor sale. Ce le-a promis

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Bănel Nicoliță, în lacrimi după mesajul fiicelor sale. Ce le-a pro... Nick Casciaro și Bănel Nicoliță sunt primii finaliști ai show-ului Splash! Vedete la apă. Alte 6 vedete se întrec în edi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x