Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Odagiu, săritură spectaculoasă de la 3 metri

Monica Odagiu a sărit în cap de la 3 metri, la Splash! Vedete la apă, sezonul 5. Actrița i-a impresionat pe jurați cu săritura sa „aproape de perfecțiune”.

Monica Odagiu a reușit să surprindă publicul și juriul în prima ediție Splash! Vedete la apă

Antena 1

Monica Odagiu s-a numărat printre vedetele care au acceptat provocarea sezonului 5 de Splash! Vedete la apă. Imediat după săritura surorii sale, Ana Odagiu, a venit și rândul Monicăi Odagiu să urce pe platformă. Sora mai mică a ales să sară în cap, de la 3 metri.

Monica Odagiu a executat o săritură foarte bună, iar jurțaii au complimentat-o.

„Cred că am sărit bine. Am încercat să mă concentrez pe tot ce mi-a zis Bogdan. Mi-aș fi dorit să fie un pic mai drept”, a spus Monica Odagiu.

Monica Odagiu, săritură „aproape de perfecțiune” de la 3 metri. Motivul pentru care NiCK de la N&D i-a spus lui Cosmin Natanticu să-și pună ochelarii

Cosmin Natanticu a stârnit amuzamentul cu precizările sale, spunându-i Monicăi că este prima concurentă din acest sezon care a avut curajul să sară în cap, în ciuda faptului că NiCK de la N&D a făcut și el același tip de săritură.

„Vreau să te felicit din toată inima. Ai sărit extrordinar. Ești primul concurent care sare în cap și a fost foarte bine”

„O pereche de ochelari pentru Natanticu, vă rog”, a spus NiCK de la N&D.

„Dar Nick a sărit? Că nu-mi aduc aminte”, a completat juratul Natanticu.

„Da Nick, dar ea a sărit bine, tu ai sărit prost”, a fost replica acidă a Iuliei Albu.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

Ce au spus jurații despre săritura Monică Odagiu de la Splash! Vedete la apă 2022

Jurații au avut cuvinte de laudă la adresa săriturii Monicăi Odagiu:

„Se vede că ești determinată, îmi place că ai avut o săritură corectă, ai știut să-ți dozezi efortul. Eu văd în tine ceva și să nu mă dezamăgești”, a spus Iulia Albu.

„Săritura ta din această seară mi s-a părut aproape de perfecțiune. Vorbesc foarte seios”, a spus Nea Marin.

„O cădere foarte frumoasă. Am să te depunctez puțin pentru că ai rămas în poziție de echer. Dar per total mi-a plăcut, foarte frumos”, a spus Carla Gherase.

Nea Marin a acordat nota 9,5, Iulia Albu a dat nota secetă, Clara a dat 6,5, iar Cosmin Natanticu a dat 9,5.

Citește și: Primele declarații ale lui Cristi Pulhac, după ce a câștigat Splash! Vedete la apă 2021. Ce a spus câștigătorul trofeului

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Ana Odagiu, săritură de la 7 metri. De ce Cosmin Natanticu și-a fă... Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, eșt...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x