Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Ana Odagiu, săritură de la 7 metri. De ce Cosmin Natanticu și-a făcut cruce

Ana Odagiu a acceptat provocarea de a sări la Splash! Vedete la apă, sezonul 5. Actrița a fost curajoasă și a urcat până la platforma de 7 metri, însă a avut parte de o situație dificilă, motiv pentru care juratul Cosmin Natanticu și-a făcut cruce.

colaj foto cu ana odagiu la splash! vedete la apă Galerie
Ana Odagiu a executat o săritură de la șapte metri înălțime, la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Ana Odagiu a acceptat provocarea de la Splash! Vedete la apă 2022, deși în urmă cu 20 de ani actrița s-a lovit foarte tare în timpul unei sărituri și a spus atunci că nu va mai sări. Totuși, la 36 de ani, Ana Odagiu a pășit pe o platformă de sărituri, în cadrul celui mai răcoros show al verii, care se vede de joi până duminică pe Antena 1 și AntenaPlay.

La repetiții Ana Odagiu a fost temătoare la început, dar ambițioasă din fire și-a dat toată silința pentru a-și perfecționa săriturile.

Competitivă așa cum a fost și la Te cunosc de undeva!, Ana Odagiu a făcut lucruri pe care nu se aștepta să le facă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. NiCK (N&D) s-a accidentat în prima zi de antrnamente. Ce s-a întâmplat

Ana Odagiu, săritură de la 7 metri, la Splash! Vedete la apă 2022: „Sunt foarte supărată”

În cadrul primei ediții de la Splash! Vedte la apă, 2022, Ana Odagiu a urcat până la platfomra de 7 metri, impresionându-i pe jurați cu determinarea și curajul ei.

„Mi s-au uscat buzele, nici nu mai pot să vorbesc”, a spus Ana Odagiu, vizibil emoționată.

Actrița a primit un mesaj de susținere de la Crina Mardare, profesoara sa de canto de la Te cunosc de undeva!, chiar înainte de săritură.

Ana Odagiu s-a bucurat, de asemenea, de susținerea surorii sale și a întregii echipe, însă emoțiile și-au spus cuvântul.

Din păcate, săritura Anei Odagiu de la Splash! Vedete la apă 2022 nu a fost așa cum și-ar fi dorit să fie, pentru că s-a aplecat în față în timp ce se afla în aer.

Imediat după săritură Cosmin Natanticu și-a făcut cruce, iar ceilalți jurați au rămas cu gura căscată.

După ce a ieșit din bazin, Ana Odagiu le-a explicat prezentatorilor de la Splash! Vedete la apă 2022, Răzvan Fodor și Monica Bîrlădeanu, ce s-a întâmplat în timpul săriturii.

„Sunt foarte supărată! Am făcut exact ce m-am concentrat să nu fac și anume să alunec în față. S-a întâmplat ce nu s-a întâmplat la antrenamente. La antrenamente aveam tendința să mă duc ușor în față, dar am reușit să reglez. Trebuia să fie o săritură în picioare, cu grupare. Știu ce s-a întâmplat. M-am supărat foarte tare”, a explicat Ana Odagiu, imediat după ce a ieșit din bazin.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

Cum au reacționat jurații după săritura Anei Odagiu de la Splash! Vedete la apă 2022

În ciuda faptului că Ana Odagiu a fost nemulțumită de propria execuție, jurații au apreciat-o pentru curajul de a urca la 7 metri.

Iulia Albu a acordat nota secretă, nea Marin i-a acordat Anei Odagiu nota 6,5, Clara Gherase a acordat nota 4,5, iar Cosmin Natanticu a dat nota 9.

„Ți-ai luat elan prea mare, ai vrut să grupezi și te-ai dus”, a spus nea Marin.

„Te apreciez foarte mult pentru că ai urcat la 7 metri. A părut că ai și alunecat puțin. Ți-ai luat un elan cum își iau gimnastele, dar nu te-a ajutat elanul la pornire. Mă bucur că nu te-ai accidentat”, a spus Clara Gherase.

„Pe tine o să te notez pentru curaj. N-a fost cea mai curată săritură, dar ce știu eu”, a spus Cosmin Natanticu.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. NiCK (N&D) s-a accidentat în prima zi de antrenamente. Ce s-a ... Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Odagiu, săritură spectaculoasă de la 3 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x