Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Piticu a sărit periculos, dar perfect. Iulia Albu a dezvăluit nota secretă

Cu o relaxare extraordinară dar și o ambiție nebunească, Piticu de la Simplu a uimit pe toată lumea. A sărit periculos, perfect, de la 7 metri și a impresionat-o, n doar pe Clara și întreg juriul, ci și pe Iulia Albu.

Colaj cu Piticu, Cosmin Natanticu și Răzvan Fodor la Splash! Vedete la apă Galerie
Piticu a sărit de un 10 periculos, de la 7 metri | Antena 1

Piticu a reușit să impresioneze prin săritura sa, una golănească precum o băiețească, de pe stânci, după cum i-a zis Răzvan Fodor, dar care a fost executată de zece.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Piticu a impresionat nu doar juriul, ci și pe Iulia Albu care a defilat cu zecele secret

Prea multe nu sunt de spus despre momentul său căci a muncit la antrenamente, așteptări erau de la el, dansator fiind.

Acrobațiile îi vin ca mănușă, însă, așa cum a zis și el, nu s epupă prea bine cu kilogramele în plus față de anii când se ocupa intens de așa ceva.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au impresionat prin ținute

Cu toate acestea, după două îmbrățișări d ela Diana Munteanu, pe trambulina de la 7 metri, fără prea multe cuvinte, și-a luat avânt și s-a rostogolit perfect în aer, a avut o postură foarte bună și o intrare în apă, pe măsură.

Nu doar că toată sala l-a aplaudat, dar și antrenorii și chiar și Monica a precizat că așa ceva ea nu a mai văzut.

Și, pentru ca tabloul să fie complet, juriul, începând cu nea Mărin, s-a ridicat și a dar nota 10, din nou, fără prea multe cuvinte.

Surpiza a venit și de la Iulia Albu, care nu doar că a dezvăluit nota secretă, pe loc, ea chiar s-a ridicat d epe scaunul ei și a defilat cu nota 10 prin fața publicului, felicitându-l pe Piticu.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge s-a accidentat imediat cum a intrat "în joc". Ce a pățit apoi

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Larisa Udilă Ogică, emoționată de fiul său. Cum a sărit după ce l... Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Ce concurenți merg în Finala săptămânii. Juriul a luat o decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x