Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge s-a accidentat imediat cum a intrat "în joc". Ce a pățit apoi

Jorge este, fără doar și poate, unul dintre cei mai carismatici artiști de la noi, dar și un concurent imprevizibil. Nu doar că a fost sufletul emisiunii, dar a fost și cel mai accidentat dintre participanți. Ce s-a întâmplat.

Colaj cu Jorge la Splash! Vedete la apa Galerie
Jorge a avut nevoie de îngrijiri medicale imediat ce a intrat în platou | Antena 1

Deși a mai participat la Splash!Vedete la apă, în urmă cu 9 ani și știa mersul lucrurilor, Jorge nu a fost ferit de evenimente mai puțin dorite.

El s-a accidentat de vreo două ori, nu cât să-i pună viața în pericol, dar cât să fie necesară intervenția medicilor.

Jorge, răspuns pentru Răzvan Fodor: "Hai că m-am tăiat la deget, e grav, daaaa!"

Artistul și-a făcut intrarea în stilu-i caracteristic, pus pe șotii și imediat l-a lovit karma. S-a împiedicat și a căzut peste canapea, însă s-a ridicat și a depășit rapid momentul.

Ulterior, se pare că incidentul nu a fost lipsit de consecințe căci o echipă de medici a fost văzută oferindu-i îngrijiri. Artistul s-a tăiat la degetul mare și a fost pansat.

Evident, cum el șiRăzvan Fodor sunt ca șoarecele și pisica, în sensul bun și amuzant, tachinările au ținut pe tot parcursul emisiunii.

Replicile adresate reciproc au făcut deliciul celor prezenți.

Citește și:Surprize mari în următoarele ediții Splash! Vedete la apă. 2 concurenți vor fi readuși în concurs cu ajutorul unor wild card-uri

Pe de altă parte, Jorge a fost singurul care s-a antrenat cel mai puțin înainte d econcurs , însă a depășit chiar și așteptările Iuliei Albu.

Că tot vorbim de Iulia Albu, obișnuită să surprindă, vedeta a avut o costumație cel puțin inedită, care i-a atras atât de mult atenția lui Fodor, încât acesta a replicat: Tu chiar ți-ai propus să ne șochezi în fiecare seară?

Vedeta a purtat niște meșe, un make-up apropiat d estilul arăbesc iar e cap a avut o barcă în miniatură, ceea ce l-a împins pe Fodor, din nou să o întrebe ce face cu catamaranul pe cap.

În altă ordine de idei, spectacolul a început în forță iar prezentatorii au anunțat și ceva schimbări în regulament.

Citește și:Cătălin Cazacu a câştigat finala săptămânii la Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei. Cine concurează săptămâna aceasta

Diana Sar, Otniela, Alina Petre, Jorge, Dima Melnic și Tiberiu Balica sunt curajoşii pe care telespectatorii îi vor putea urmări vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Dintre ei, doar doi se vor califica în finala săptămânii, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar din gala de sâmbătă vor fi aleși alți doi finaliști de jurații „Splash! Vedete la apă“.

Celor patru finaliști li se vor alătura doi concurenți pe care juriul îi va alege dintre concurenții care au fost deja la «Splash!», care au impresionat și care merită văzuți din nou.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor... Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au impresionat prin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x