Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. De ce a clacat și a izbucnit în lacrimi Alina Petre. Ce s-a întâmplat

Tensiunea, emoțiile și oboseala de la antrenamente și-au spus cuvântul asupra unora dintre concurenți iar Alina Petre a fost printre cei care nu și-au mai putut ascunde lacrimile.

Colaj cu Alina Petre și iubitul ei la antrenamentele Splash! Vedete la apă Galerie
Tensiunea, emoțiile și oboseala de la antrenamente și-au spus cuvântul asupra unora dintre concurenți | Antena 1

Fiind o perfecționistă dar și mândră de ea că și-a învins mai multe frici, Alina Petre este deja o învingătoare.

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Alina Petre a sărit cu iubitul ei, Dragoș

Tensiunea și-a spus cuvântul și, după atâtea zile de antrenamente, câteodată randamentul nu a fost cel mai bun, motiv pentru care lacrimile și-au făcut repede loc.

Însă, super campioana la dans a avut susținerea iubitului ei, Dragoș, care a și sărit cu ea, pentru prima ei săritură.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Andreea Tonciu și Sebastian Coțofană, mereu în înțepături și distracție

Deși el nu sărise și n-au avut prea mult timp la dispoziție pentru antrenament, împreună au reuțit să-și depășească fricile și au sărit perfect.

Ulterior, Alina a sărit pentru punctaj, însă emmoțiile și-au spus cuvântul, nu a fost o săritură perfectă, însă a fost o săritură ok.

După ce juriul i-a acordat punctajul, Alina Petre a făcut o săritură în cap, în afara concursului, doar pentru a-i încuraja pe cei ce o privesc, să încerce mereu să-și depășească limitele.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Diana Munteanu și Monica Bîrlădeanu au făcut senzație în alb sclipitor

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Dima Melnic a sărit de la 10 metri, iar Natanticu a rămas fără cu... Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, din nou o apariție imp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x