Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Dima Melnic a sărit de la 10 metri, iar Natanticu a rămas fără cuvinte

Competiția de săptămâna aceasta este din ce în ce mai acerbă, concurenții ridicând ștafeta cu fiecare presiune. Dima Melnic a sărit demn de finala săptămânii.

Colaj cu Dima Melnic, Ramona Olaru și tatăl său la Splash! Vedete la apă Galerie
Dima Melnic a sărit demn de finala săptămânii | Antena 1

Presiunea este din ce în ce mai mare pentru câștigarea premiului de zece mii de lei, însă cu participanți precum Sonny și Piticu, Dima Melnic n-a putut decât să dea tot ceea ce e mai bun.

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Dima a sărit și în sincron, alături de tatăl și fratele lui

Pentru că fiecare concurent care se încadrează în finala săptămânii are de executat o săritură acompaniat de cineva, Dima Melnic a ales să sară alături de tatăl și de fratele lui, în sincron.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022.Andreea Tonciu, "topită" de doleanțele fiica ei, a sărit de la 5 metri

Cei trei au făcut show și s-au sincronizat perfect la intrarea în apă.

Ulterior, Dima a sărit singur de la 10 metri și a câștigat ropote de apaluze, nu doar din sală, ci și de la juriu, iar notele au fost pe măsură. Dima a făcut, din nou, o săritură de 10 de la zece, iar Natanticu a rămas mut de uimire.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Alex Brebenoiu a sărit de la 7 metri pentru soția lui. Ce i-a declarat

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Codruța Filip nu încetează să suprindă prin curaj și ambiție. Cum... Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. De ce a clacat și a izbucnit în lacrimi Alina Petre. Ce s-a întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x