Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță și Nick Casciaro au sărit împreună de la 10 metri

Finala primei săptămâni de Splah! Vedete la apă, sezonul 5 a început cu o săritură de la 10 metri în sincron. Nick Casciaro și Bănel Nicoliță s-au împrietenit foarte mult la Splash! Vedete la apă, și și-au dorit să sară împreună.

Splash! Vedete la apă este despre curaj și ambiție, dar și despre prietenie. Vedetele care participă la cel mai răcoritor show al verii ajung să lege frumoase prietenii, așa cum este cazul lui Nick Casciaro și al lui Bănel Nicoliță. Cântărețul Italian și fostul fotbalist român au legat o prietenie strânsă și au deschis ediția a patra a show-ului de la Antena 1 cu o săritură în sincron de la 10 metri.

Nick Casciaro a spus că și-a dorit să sară alături de „Fratele meu, legenda. Bănel Nicoliță”.

Nick Casciaro și Bănel Nicoliță au sărit împreună la Splash! Vedete la apă 2022. De ce a plâns Maria Constantin

Nick Casciaro a sărit cu spatele de la 10 metri în timp ce Bănel Nicoliță a sărit cu fața.

„O săritură golănească. Parcă au fost doi puști care sar de pe pod”, a glumit Răzvan Fodor.

Săritura lor nu a fost punctată, pentru că săritura care contează în concurs este cea individuală.

Maria Constantin nu și-a putut stăpâni emoțiile când a văzut săritura celor doi.

„Eu plâng pentru că sunt super emoționată și pentru că vreau să câștige Bănel, e o legendă”, a spus Maria Constantin cu ochii în lacrimi.

Ce au spus jurații despre săritura de la 10 metri în sincron executată de Bănel Nicoliță și Nick Casiaro

„Ați făcut un cuplu foarte interesant. Mi-a plăcut că a fost un element diferit. N-ați sărit amândoi în același fel, asta e interesant”, a spus Iulia Albu.

„Mă bucur cel mai mult că se leagă prietenii. Mă regăsesc și eu că am umblat toată viața și mi-am făcut prieteni peste tot. O săritură bună. Mi-aș dori să faceți sărituri mai bune când vă vom nota”, a spus nea Marin.

„A ieșit o săritură foarte frumoasă. V-ați pierdut un pic echilibrul în aer, dar a ieșit un sincron frumos”, a spus Clara Gherase.

„S-a dovedit frăția dintre popoarele Italian și român. Practic un dac și un roman”, a spus Cosmin Natanticu, în glumă.

Nick Casciaro și Bănel Nicoliță au fost cei doi câștigători ai primei ediții de Slash! Vedete la apă. Italianul este câștigătorul sezonului 10 de X Factor România.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru, ținute de gală... Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Maria Constantin a fost cerută de soție după ce a sărit de la 7 me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
Ultimele știri
x