Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Gabi Jugaru a sărit de la 1 metru: „La 10 ani era să mă înec”

Gabi Jugaru nu știe să înoate și are teamă de înălțime, tocmai de aceea la Splash! Vedete la apă a decis să sară doar de la 1 metru. În ediția a treia a celui mai răcoritor show al verii, Gabi Jugaru a povestit o întâmplare nefericită din copilărie, care l-a făcut să nu fie prieten cu piscinele.

colaj foto cu gabi jugaru si natanticu la splash! vedete la apa Galerie
Gabi Jugaru i-a surprins din plin pe jurații emisiunii Splash! Vedete la apă | Antena 1

Gabi Jugaru a mers direct la trambulina de 1 metru, iar cei prezenți la bazinul de la Bacău au fost surprinși că nu încearcă să urce până la 3. „Ce?! Ce e asta?! Tu glumești acum, nu?”. La antrenamente Gabi Jugaru a întreținut atmosfera, a făcut glume și i-a distrat pe colegii săi, însă nu a sărit de la înălțime.

În ediția de pe 13 august 2022, Gabi Jugaru a sărit de la trambulină, explicând că nu poate mai mult, având în vedere că la 10 ani a trăit o dramă, când era să se înece.

Gabi Jugaru a povestit la Splash! Vedete la apă despre trauma sa din copilărie: „La 10 ani era să mă înec”

„La 10 ani era să mă înec, am fost scos, resuscitat. Am fost cu rău de înălțime. Pentru mine a fost o provocare. Invitația echipei mă onorează, am spus că voi veni să încerc să intru în apă mai adâncă de 1,5 metri, deja aici am depășit deja de 4-5 ori adâncimea”, a spus Gabi Jugaru, la Splash! Vedete la apă 2022.

Monica Bîrlădeanu a încercat, fără rezultat, să-l convingă pe Gabi Jugaru să urce până la platforma de 3 metri, însă acesta nu s-a lăsat înduplecat.

Fiica lui Gabi Jugaru i-a transmis un mesaj amuzant tatălui său.

„Aș ruga să se mai introducă încă 5-6 scafandri în apă, deoarece 2 nu vor fi de ajuns să-l scoată pe tatăl meu de acolo. Dacă leșină nu încercați să-i dați cu săruri minerale pe la nas, ci cu o carne la garniță. Așa își va reveni sigur. Și înainte de săritură rugați spectatorii din primele 20 de rânduri să se dea la o parte. În rest, mult succes!”, a spus fiica lui Gabi Jugaru, spre amuzamentul tuturor.

Citește și: Laura Mușuroaea a solicitat ajutor medical la Splash! Vedete la apă. Maria Constantin și Juno s-au calificat în finala săptămânii

După ce a ieșit din apă, Gabi Jugaru a povestit mai multe despre întâmplarea nfericită de la 10 ani, când a fost la un pas de înec:

„M-am urcat pe un cauciuc, pe o cameră de tractor, eram singurul care nu știa să înoate, pentru că mama nu mă lăsa să merg să înot, să stau cu copiii, să nu pățească băiatul ceva. Acum încurajez toate mamele să-și dea copiii la orcie sport, să facă mișcare sub supraveghere”, a spus Gabi Jugaru care a sărit de la 1 metru în ediția 3 de Splsh! Vedete la apă 2022.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Cine sunt câștigătorii celei de-a doua ediții. Ei merg în finala săptămânii

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Ion Șaulescu a primit un mesaj de încurajare de la Gabriela Criste... Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Cine sunt câștigătorii celei de-a treia ediții și merg în finala s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
Ultimele știri
x