Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ce ascundea Nea Marin după pupitrul juraților. Ce a putut să scoată din sac

Nea Mărin le-a pregătit o surpriză de zile mari celor trei băieți din această ediție de Splash! Vedete la apă 2022. Ramona Olaru a vrut și ea acasă ce avea Nea Mărin în sac.

colaj foto cu nea mărin la splash vedete la apă alături de victor slav, cătălin cazacu și costin gheorghe Galerie
Nea Mărin le-a făcut o surpriză neașteptată lui Victor Slav, Cătălin Cazacu și Costin Gheorghe | Antena 1

Nea Mărin a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea la Splash! Vedete la apă cu ce adus cu el în emisiune. Deși cei trei băieți concurenți ai acestei ediții au încercat să-l convingă pe Nea Mărin cu un dans, acesta nu s-a lăsat înduplcat și a încercat să-i lovească cu nuiele.

Nea Mărin, surpriza neașteptată pentru Victor Slav, Cătălin Cazacu și Costin Gheorghe. Ce le-a adus

Un moment care a amuzat pe toată lumea a fost atunci când Nea Mărin le-a făcut o surpriză celor trei băieți vedete de la Splash! Vedete la apă, 18 august 2022. Acesta le-a adus câteva nuiele cu care a început să-i și „atingă”.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță a sărit alături de fiicele lui și i-a emoționat pe toți

„Nea Mărine s-a și lucrat, dar s-a și băut. S-a lucrat, s-a băut apă plată cu lămâie. Avem o coregrafei ca la carte”, îl asigură Victor Slav pe Nea Mărin. „Bravo, mă! Meritați”, spune Nea mărin după ce a scos dintr-un sac negru mai multe nuiele.

„De unde ai scos nuiaua aia?”, întreabă un concurent. „Mereu o am aici!”, răspunde Nea Mărin.

„Haideți să ne calmăm! De unde o ai?”, încearcă Răzvan Fodor să calmeze situația. „Mereu am la mine. Știi câte am a mine?”, spune Nea Mărin.

Ramona Olaru și-a dorit să împrumute și ea o nuia de la Nea Mărin să o ducă acasă pentru a-l „pune la punct” pe Cătălin Cazacu. „Nea Mărine îmi dai mie una acasă?”, întreabă ea.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Vica Blochina a sărit alături de Raluca Șaulescu, după ce a sărutat-o

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Naomi Hedman, în lacrimi la antrenamentele Splash! Vedete la apă. De ce a clacat logodnica lui Florin Ristei... Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Natalia Mateuț a recidivat. Ce s-a întâmplat la antrenamentele sez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x