Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță a sărit alături de fiicele lui și i-a emoționat pe toți

Bănel Nicoliță s-a calificat în finala primei săptămâni de la Splash! Vedete la apă și a oferit un spectacol emoționant. Sportivul a sărit de la 3 metri alăuri de fiicele lui și ulterior a realizat o săritură spectaculoasă, de la 5 metri.

colaj foto cu banel nicolita la splash! vedete la apă, alaturi de fiicele sale Galerie
Bănel Nicoliță a făcut senzație la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Bănel Nicoliță este mândrul tată a două fete extrem de curajoase. Natalia și Amalia au sărit de la platforma de 3 metri alături de tatăl lor. Fiecare concurent din finala săptămânii sare în sincron cu cineva, această primă săritură nefiind punctată de juriu. Așadar, Bănel Nicoliță a sărit cu fetele lui.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță și Nick Casciaro au sărit împreună de la 10 metri

Bănel Nicoliță a sărit cu fiicele sale, la Splash! Vedete la apă 2022

„Mi-a fost foarte greu să pot să accept să sar cu copilașii mei, dar au fost și ele de acord și asta a fost cel mai important pentru mine”, a spus Bănel Nicoliță.

După săritura emoționantă, Bănel Nicoliță a executat și săritura individuală, care a fost punctată de juriu. „Tati să câștige orinde: și la fotbal și aici”, au spus fetele lui Bănel Nicoliță, înainte de săritura sa din concurs.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, ești nebun”

Bănel Nicoliță a „marcat” o săritură de campion la Splash! Vedete la apă 2022. Ce au spus jurații

Bănel Nicoliță a sărit de la 5 metri din șezut, cu spatele și a făcut o rotire în aer, reușind să-i impresioneze pe colegii de la canapea, pe juriu, dar și pe fetele sale.

Jurații au oferit cele mai mari note de până acum pentru săritura lui Bănel Nicoliță.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Răzvan Fodor a sărit de la 5 metri și i-a lăsat mască pe toți

„Este o săritură pregătitoare. O folosim la pregătiri pentru anumite sărituri în concurs, dar la un show de televiziune este o săritură foarte frumoasă, foarte dificilă. Bravo, Bănel! Ți-ai luat puterea de la copii. Cea mai grea și cea mai bine executată săritură din această seară”, a spus Clara Gherase, oferind nota 8.

„Eu sunt foarte surprins de tot ce s-a întâmplat în toată finala săptămânii. Atât de simpatice și drăgălașe sunt fiicele lui Bănel încât m-au emoționat. Săritura a fost fantastică”, a scpus Cosmin Natanticu, oferind nota 10.

„Mi-a plăcut mult săritura pe care ai făcut-o. Te apalud pentru cine ești și ce ai făcut, dar nota mea secretă poate nu va fi ce crezi”, a spus Iulia Albu.

„Bănele, mă bucur că ai uitat de unde ai plecat. Ai fost iubit de români, ești în continuare și după acest show vei fi mai iubit”, a spus nea Marin, oferind nota 10.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Bănel Nicoliță, în lacrimi după mesajul fiicelor sale. Ce le-a promis

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Vica Blochina a sărit alături de Raluca Șaulescu, după ce a săruta... Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Cine a câștigat prima finală a săptămânii și premiul de 10.000 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x