Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Victor Slav, foarte emoționat de mesajele fiicei și iubitei lui

Victor Slav a vizionat câteva clipuri cu fiica lui și cu iubita acestuia și s-a emoționat imediat. Iată cum a sărit Victor Slav la Splash! Vedete la apă 2022.

Victor Slav a fost foarte emoționat de mesajele fiicei și iubitei lui. Cum arată aceasta

Antena 1

Victor Slav s-a emoționat complet când a văzut-o pe fiica lui că-l susține la Splash! Vedete la apă. Într-un alt clip, iubita acestuia a ținut să-i facă o declarație de dragoste prin care l-a încurajat să sară cât mai bine în emisiune.

Victor Slav, susținut de fiica și iubita lui la Splash! Vedete la apă 2022. Ce i-au transmis cele două

Victor Slav a fost foarte emoționat când le-a văzut pe cele două că i-au transmis mai multe cuvinte frumoase, iar săritura lui a fost una foarte bună.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Maria Constantin a fost cerută de soție după ce a sărit de la 7 metri

„Pentru ce ești aplaudat? Pentru noaptea trecută?”, îl întreabă Ramona Olaru.

„Pui accent prea mult pe noaptea trecută. El nu a vrut să meargă. Eu și Costin, el a fost foarte cuminte”, răspunde Victor Slav.

„Miroși a cremă de dureri”, îi spune Ramona Olaru lui Victor Slav. „Chiar nu m-am dat azi”, spune el. „Când te-ai dat?”, mai întreabă Ramona Olaru.

„Deci mă miroase. Tu așa ai vrut să faci introducerea? Că am probleme cu mijlocul, sunt vechi, s-au acutizat. Fac recuperare, dar din cauza lui Cazacu am ajuns aici”, spune Victor Slav.

„Dar la dans nu s-a văzut deloc durerea”, mai spune ea.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță și Nick Casciaro au sărit împreună de la 10 metri

Victor Slav a sărit de la 5 metri, însă a făcut o impresie foarte bună și a fost notat corespunzător de către jurați.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Cine este Cezara Cristescu de la Splash! Vedete la apă. E obișnuită de mică în fața camerelor și foarte cunoscută în med... Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Naomi Hedman, încurajată de părinții lui Florin Ristei. Reacția ei...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x