Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Cine a câștigat în prima seară de concurs: „Felicitări, ești foarte tare!”

A început o nouă ediție din Splash! Vedete la apă. Încă de la debut se anunță un sezon incendiar. Ediția marilor campioni a fost plină de adrenalină, iar câștigătorul s-a decis cu greu.

Galerie
Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Larisa Iordache, Marian Drăgulescu și Sonny Medini sunt finaliștii primei ediții Splash! Vedeta la apă. Aceștia au obținut cele mai mari punctaje de la jurați. Primul câștigător al sezonul se află printre ei.

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Cine sunt finaliștii în prima seară de concurs

Dintre cei patru jurați, Iulia Albu a acordat nota secretă în această seară. Concureții au aflat ce notă au primit de la criticul de modă abia la final.

Ultimii trei concurenți vor fi eliminați din concurs. Primii trei clasați vor efectua încă o săritură, care va desemna câștigătorul din această seară. Acesta va ajunge în marea finală.

„O notă secretă de 9.50. Pe locul III și deci cu dreptul la a doua săritură este Sonny Medini”, spune Anamaria Ionescu.

„Pe locul VI și deci primul care pleacă în această seară acasă, cu nota secretă 6.00, este Giani Kiriță”, anunță Răzvan Fodor.

„Concurentul care se află pe locul II, cu un punctaj de 36 de puncte: Marian Drăgulescu”, anunță prezentatorul.

„Voi anunța direct locul I”, spune Răzvan Fodor. „Cu nota secretă 10.00: Larisa Iordache!”

Astfel că, Oana, Alina și Giani au părăsit competiția, în timp ce Sonny, Marian și Larisa au avut dreptul pentru a doua săritură.

Citește și: Splash! Vedete la apă, cel mai curajos show al verii, revine la Antena 1, începând cu 1 august, de la 20.30

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Larisa Iordache, Marian Drăgulescu și Sonny Medini, finaliștii primei ediții Splash! Vedeta la apă

Sonny Medini a fost primul care a sărit pentru a doua oară. Acesta a ales să sară de la 7 metri.

Anamaria Ionescu l-a întâmpinat pe platforma de la 7 metri.

„Încerc altă figură”, spune el.

În ciuda faptului că îi este frică de înălțime, Sonny sare din nou: „Trebuie să mă arunc.”

„Ești fantastic. Îmi place că te joci”, îi spune Răzvan Fodor.

Jurizare Sonny Medini, Splash! Vedete la apă, 1 august 2024

„Ai căzut foarte rău pe o parte”, îi spune Clara. „Mi-a plăcut mai mult prima săritură, prima execuție.”

„Eu te-am simțit prezent. Mi se pare că e mai dificil la 7, decât la 3”, spune Natanticu. „Nu pot să-ți dau o notă mai mare decât la prima săritură, dar nici mai mică.”

„Sonny, știi foarte bine părerea mea despre tine”, spune Iulia Albu.

„Săritura n-a fost mai bună”, spune nea Marin.

Astfel, Sonny Medini a primit 9.50 de la nea Marin. Cosmin Natanticu, cu 9.50. Clara Gherase, cu 5.00. Iulia Albu a avut nota secretă.

Citește și: Giani Kiriță și Sonny Medini, distracție la Splash! Vedete la apă, în prima ediție a noului sezon „Vrem și noi o cafea, o gustare”

Larisa Iordache este următoarea care sare pentru a doua oară. Campioana mondială urcă la 5 metri, unde este așteptată de Anamaria Ionescu.

„Tot timpul este loc de mai bine”, spune Larisa la ieșirea din apă.

Jurizare Larisa Iordache, Splash! Vedete la apă, 1 august 2024

„Competiția dă naștere calității”, spune nea Marin.

„Câteodată cuvintele sunt de prisos”, spune Iulia Albu.

„Jumătate de șurub foarte frumos executat”, spune Clara. „Te-ai echilibrat foarte bine cu brațele în aer. O intrare în apă foarte frumoasă.”

„O mie de vorbe nu fac doi bani”, spune Cosmin Natanticu.

Astfel, Larisa Iordache a primit 10.00 de la nea Marin. Cosmin Natanticu, cu 10.00. Clara Gherase, cu 8.00. Iulia Albu a avut nota secretă.

Citește și: Marian Drăgulescu, extrem de emoționat înainte de săritura de la Splash! Vedete la apă, unde execută o mișcare dificilă

Marian Drăgulescu este al treilea finalist. Campionul mondial a urcat la 3 metri și a sărit de la trambulină.

„Mi-e cam frică, sincer”, spune Iulia Albu înainte de săritura sportivului. „Nu-mi place săritura asta. O să riște foarte mult.”

Jurizare Marian Drăgulescu, Splash! Vedete la apă, 1 august 2024

„Interesant ce-am văzut acolo”, spune Răzvan Fodor.

„A ieșit un splash de toată frumusețea”, spune Marian Drăgulescu.

„Este o săritură foarte dificilă. Păcat că nu i-a ieșit”, spune Clara. „Te-ai pierdut puțin. (...) Te felicit pentru curaj.”

„Eu trebuie să recunosc că la prima săritură, dacă aș fi putut să-ți dau peste 10, ți-aș fi dat. Acum fac așa o medie.”

„Sunt oameni care se lasă definiți de ceea ce creează și sunt oameni care definesc lucrurile în care se implică, iar tu ești unul dintre aceste persoane și ce-ai făcut aici a fost remarcabil”, spune Iulia Albu. „Apreciez în special curajul tău nebun. A fost bine că n-ai sărit de la 10 metri.”

„Mariane pentru mine oricum ești un învingător”, i-a spus nea Marin.

Astfel, Marian Drăgulescu a primit 9.50 de la nea Marin. Cosmin Natanticu, cu 9.50. Clara Gherase, cu 4.00. Iulia Albu a avut nota secretă.

Citește și: Ei sunt primii concurenți care participă la Splash! Vedete la apă! Când e premiera celui mai curajos show al verii, de la Antena 1

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Cine a câștigat în prima seară de concurs: „Felicitări, ești foarte tare!”

„Notele secrete au fost 8.00, 9.00 și 10.00”, anunță Răzvan Fodor.

„În urma acestor note secrete, vești proaste. Avem egalitate!” mai spune prezentatorul.

„Pe locul II, cu 32 de puncte, Marian Drăgulescu și Sonny Medini”, anunță acesta.

Larisa Iordache este câștigătoarea serii! Aceasta va merge în marea finală.

Cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii sunt pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Citește și: Când începe Splash! Vedete la apă. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu revin cu un nou sezon la Antena 1

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: ,,Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Cosmin Natanticu, pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii, a mărturisit: „Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la 10 metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile.”

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august2024. Oana Ioniță, apariție seducătoare la Splash! Vedete la apă. Cum i-a vrăjit... Vlad Huidu și Maria Speranța își înving frica de înălțime la Splash! Vedete la apă, diseară: „Ne putem depăși orice fric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x