Antena Căutare

Ei sunt primii concurenți care participă la Splash! Vedete la apă! Când e premiera celui mai curajos show al verii, de la Antena 1

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în noul sezon ce va avea premiera mai curând decât crezi!

colaj foto cu prezentatorii si juriul emisiunii splash vedete la apa si poza cu sigla emisiunii de la antena 1 Galerie
Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în noul sezon cu niște concurenți-surpriză | Antena 1

Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță deschid prima ediție a noului sezon, o ediție dedicată Campionilor, iar cei șase se vor întrece în salturi ameţitoare, pentru a ocupa prima poziție.

Când e premiera noului sezon „Splash! Vedete la apă!”. Cine sunt primii concurenți

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Citește și: Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7, imagine incendiară în costum de baie la „Splash! Vedete la apă”. Cum a apărut

Articolul continuă după reclamă

Noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!” va avea premiera pe 29 iunie, de la ora 20.00, în fiecare sâmbătă și duminică.

Ce sărituri au ales să execute Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță, ce note au primit și care au fost reacțiile juraților, telespectatorii vor afla urmărind noul sezon ce va avea premiera pe 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: ,,Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Cosmin Natanticu, pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii, a mărturisit: ,,Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la 10 metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile”.

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Care sunt vedetele care vor face cele mai spectaculoase salturi în apă, care va fi tematica fiecărei ediții și cum au rezistat în fața provocărilor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, începând cu 29 iunie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x