Antena Căutare

Giani Kiriță și Sonny Medini, distracție la Splash! Vedete la apă, în prima ediție a noului sezon „Vrem și noi o cafea, o gustare”

Giani Kiriță și Sonny Medini se numără printre primii concurenți din noul sezon Splash! Vedete la apă. Cei doi au profitat din plin de fiecare moment petrecut la bazin, însă pentru a se distra, nu pentru a se antrena.

colaj foto Splash! Vedete la apă Galerie
Giani Kiriță și Sonny Medini se numără printre primii concurenți din noul sezon Splash! Vedete la apă | Antena 1

Giani Kiriță și Sonny Medini sunt pregătiți să facă față provocărilor Splash! Vedete la apă, în stilul lor caracteristic. Cei doi au profitat de fiecare moment petrecut la bazin, în prima ediție a acestui sezon, dar nu pentru a se antrena, ci pentru... distracție!

Citește și: Ei sunt primii concurenți care participă la Splash! Vedete la apă! Când e premiera celui mai curajos show al verii, de la Antena 1

Giani Kiriță și Sonny Medini, distracție la Splash! Vedete la apă, în prima ediție a noului sezon, din 29 iunie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

„M-am antrenat exact atât cât trebuia să mă antrenez, apoi am stat și am analizat mișcările tuturor colegilor mei, mai ales că mie îmi place să mă joc cu psihicul adversarului!”, a glumit fostul fotbalist al echipei Dinamo, care, în timp ce se relaxa în jacuzzi cu Sonny, i-a mărturisit colegului său: ,,E clar, noi nu avem nicio șansă! Cum să-i învingem noi pe gimnaștii ăștia cu medalii?”.

Articolul continuă după reclamă

Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță deschid prima ediție a noului sezon, o ediție dedicată Campionilor, iar cei șase se vor întrece în salturi ameţitoare, pentru a ocupa prima poziție.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Citește și: Marian Drăgulescu, extrem de emoționat înainte de săritura de la Splash! Vedete la apă, unde execută o mișcare dificilă

Noul sezon Splash! Vedete la apă dă startul distracției începând cu 29 iunie, de la ora 20.00, în fiecare sâmbătă și duminică, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x