Antena Căutare

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Cine sunt primii concurenți care merg în finală. „Tu joci la zero?”

Prima semifinală de la Stand-Up Revolution a venit cu surprize și eliminări surpriză. Cinci concurenți au trecut mai departe și sunt cu un pas mai aproape de marele premiu.

colaj foto primii finalisti de la stand-up revolution Galerie
Cine sunt primii concurenți de la Stand-up Revolution care merg în finală și sunt cu un pas mai aproape de marele premiu. | Antena 1

A mai trecut încă o seară incendiară, iar platoul emisiunii a răsunat, din nou, de hohote de râs. Prima semifinală a ajuns la final, iar publicul a desemnat primiii cinci concurenți care au trecut în etapa următoare.

Confruntările devin din ce în ce mai aprige, iar ediția 13 a adus și o premieră. Începând din această semifinală, toți concurenții se dueleză între ei, nu doar în interiorul echipei, iar tragerea la sorți aduce, uneori, și surprize mai puțin plăcute.

Cine sunt primii finaliști, cu un pas mai aproape de marele premiu de la Stand-Up Revolution sezonul 1

În urma votului exprimat de publicul din sală, cinci concurenți, unul al lui Costel, doi de la Dan Badea și tot doi din echipa lui Vio, sunt acum cu un pas mai aproape de premiul cel mare de 20.000 de Euro. Până acum, Teo nu are niciun concurent care a trecut mai departe.

„Tu joci la zero? Ca la Rentz”, l-a tachinat Dan Badea pe colegul lui. Iată cine sunt primii finaliști!

Sașa Ciobanu (team Costel)

În urma unui duel intens cu sirianul Mahmoud Chaher, carisma a câștigat. Deși nu a stârnit hohote de râs, Sașa Ciobanu a cucerit publicul cu felul lui de a fi și și-a câștigat un loc în finală.

Hector Ayala (team Dan Badea)

Poveștile sale despre viața în România au cucerit, din nou, publicul și a reușit să îl învingă pe adversarul său. „Mi-a plăcut un pic mai mult Hector, pentru că a fost un pic mai finuț. Ritmul a fost un pic mai susținut. Edi a avut noroc să aibă cel mai bun râsător în sală”, a explicat Teo.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Sașa Ciobanu vs. Mahmoud Chaher, duelul care stârnit controverse

Claudiu Popa (team Vio)

Energia debordantă a lui Fares nu a mai fost de ajuns peste a trece peste glumele lui Claudiu Popa. Concurentul din echipa lui Vio a impresionat și jurații care l-au lădaut și l-au aplaudat pentru materialul său din prima semifinală de la Stand-Up Revolution sezonul 1.

Sergiu Mirică (team Vio)

Duelul dintre Ioana Luiza Ghiță și Sergiu Mirică i-a făcut pe jurați să se simtă ca la un adevărat show de stand-up. Soarta nu a fost în favoarea lor, astfel că cei doi, ambii favoriți la marele premiul, au fost nevoiți să se „lupte” mai devreme decât și-ar fi dorit.

„A fost un duel de finală, două numere de finală perfecte și mi se pare că din niște oameni, în această seară ați devenit oamenii”, a spus Dan Badea.

Alexandru Dobrotă (team Dan Badea)

Ultimul duel din semifinală s-a dat între doi prieteni. Deși concurenții sperau ca singura lor confruntare să fie în finală, unul dintre ei a fost nevoi să plece, iar cel care a convins publicul cu glumele sale a fost concurentul lui Dan Badea.

Citește și: Semifinală Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Ioana Luiza Ghiță vs. Sergiu Mirică, confruntarea așilor. „No comment”

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Video Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Mane Voicu a urcat pe scenă și a povestit întâmplări comice din viața sa Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Mane Voicu a urcat pe scenă și a povestit întâmplări comice din viața sa Vineri, 30.12.2022, 17:48
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Cine a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 2. Mădălin Cîrje a obținut premiul de 20.000 de euro

Cine a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 2. Mădălin Cîrje a obținut premiul de 20.000 de euro

Finala sezonului 2 de Stand-Up Revolution s-a încheiat apoteotic. Mădălin Cîrje a fost cel care a primit marele trofeu, dar și suma de 20.000 de euro.

Sambata, 31.12.2022, 09:57
Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Ce numere de umor au avut cei 11 finaliști

Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Ce numere de umor au avut cei 11 finaliști

Cei 11 finaliști au avut numere excepționale de umor în marea finală Stand-Up Revolution sezonul 2. Iată cum i-au cucerit pe jurați, dar și pe cei din public!

Sambata, 31.12.2022, 03:55
Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Invitații speciali, Dan Frînculescu și Mane Voicu, au făcut show pe scenă

Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Invitații speciali, Dan Frînculescu și Mane Voicu, au făcut show pe scenă

Dan Frînculescu și Mane Voicu au fost invitații speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution. Ambii comedianți au făcut un adevărat show și au fost primiți în ropote de aplauze.

Sambata, 31.12.2022, 02:55
Dan Frînculescu și Mane Voicu, invitați speciali în finala sezonului 2 Stand-Up Revolution, mâine, de la 23:00, la Antena 1

Dan Frînculescu și Mane Voicu, invitați speciali în finala sezonului 2 Stand-Up Revolution, mâine, de la 23:00, la Antena 1

Dan Frînculescu și Mane Voicu sunt invitați speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution.

Joi, 29.12.2022, 14:23
x