Antena Căutare

A doua ediție Stand-up Revolution, lider detașat de audienţă, la nivelul publicului comercial

Cea de-a doua ediție a singurei emisiuni de stand-up din România s-a văzut ieri seară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare emisiunea Stand-up Revolution, aceasta impunându-se ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial, dar și la nivelul întregului public urban. Peste 1 milion de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21.41, competiția de stand-up ai cărei jurați sunt Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

jurații Stand-Up Revolution
Cea de-a doua ediție a singurei emisiuni de stand-up din România s-a văzut ieri seară la Antena 1. | Antena 1

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Stand-up Revolution (20:57-23:40), lider de audienţă, cu 5.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.1%. Şi la nivelul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, cu 5.1 puncte de rating şi 14.7% cota de piată.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Sergiu Mirică a făcut furori pe scenă. “Mai aveam puțin și ne păruiam pe Mirică”

Ediția doi din Stand-Up Revolution a adus pe micile ecrane ale publicului cele mai amuzante momente

Cea mai nouă ediție Stand-up Revolution a adus pe scenă 8 concurenți dornici să îi convingă pe jurați că sunt următorul „pachet complet” al stand-up-ului românesc.

Ediția de seara trecută a fost surpinzătoare atât din prisma strategiilor făcute de Teo, Vio, Costel și Dan Badea pentru a convinge publicul să le trimită în echipă concurenții doriți, cât și din prisma regretelor pe care unii dintre jurați le-au avut referitor la deciziile luate.

„John Allis este cel mai mare regret al meu din toate edițiile”, a spus Teo despre concurentul venit tocmai din Noua Zeelandă.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. John Allis, cel mai mare regret al lui Teo. Ce s-a întâmplat pe scenă

La polul opus, Sergiu Mirică a stârnit o adevărată „confruntare” la masa juraților, Teo, Vio, Costel și Dan Badea fiind dispuși să îl împartă câte o zi la fiecare echipă doar pentru a lucra cu el, dar în final publicul a decis că locul concurentului este în echipa lui Vio. Astfel, la finalul celei de-a doua ediții, dintr-un total de 10 concurenți în fiecare echipă, Teo a primit în echipa sa doi, iar Costel, Vio și Dan Badea fiecare câte trei.

Audițiile Stand-up Revolution continuă duminica viitoare, de la 21.00, la Antena 1.

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. John Allis, cel mai mare regret al lui Teo. Ce s-a întâmplat pe scenă... Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Care este clasamentul după primele două ediții din cel mai tare show de com...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x