Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Andreea Trocaru, concurenta cu auto-ironia la purtător, i-a surprins pe jurați

Andreea Trocaru a venit la Stand-Up Revolution pentru a depăși așteptările tuturor și pentru a demonstra că are încredere în ea.

andreea trocaru la stand up revolution Galerie
Andreea Trocaru a venit la Stand-Up Revolution pentru a depăși așteptările tuturor și pentru a demonstra că are încredere în ea. | Antena 1

Andreea are 30 de ani și vine din Buzău. Ea spune că e o persoană activă și ambițioasă.

“Sunt o persoană amuzantă și de-asta am și ales stand-up pentru că îmi place foarte mult să zâmbesc, să mă distrez, să fac oamenii să zâmbească”, spune Andreea.

Andreea Trocaru, concurenta care l-a ridicat în picioare pe Dan Badea

Andreea a pășit pe scena Stand-Up Revolution fiind încrezătoare pentru că își știa foarte bine materialul pregătit. Ea a început cu auto-ironia, vorbind despre faptul că suferă de nanism și asta o face să fie mică de înălțime.

“Nu-mi place că oamenii fac mișto unii de alții în funcție de cum arată. Dacă e prea grasă, zici că ți-am dat un inel, al lui Bittman. Era un inel gastric (…) Măcar așa nu aveți nicio idee cum sunt eu. Poate sunt cât Ghiță Mureșan”, spune Andreea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Luiza Ioana Ghiță, povești despre familie și iubit. “O vreau pe Ioana la mine"

La un moment dat, Andreea s-a încurcat și jurații au decis să voteze. Vio, Costel și Teo i-au dat voturi roșii, iar Dan Badea i-a dat un vot verde.

“Hai mă că trebuie încurajată”, a zis Dan Badea.

Andreea a recunoscut că s-a simțit copleșită de emoții și de aceea s-a încurcat. Apoi a continuat numărul de stand-up.

“Într-o garsonieră eu pot să îmi fac casă cu două etaje”, a zis concurenta Stand-Up Revolution.

“Am 1,18 cm și chiar am 18 centrimetri”, a mai adăugat Andreea.

Concurenta a povestit că are și o fetiță în vârstă de 12 ani.

“La centimetrii se descurcă bine fata mea. Are deja 1, 57 m. Deci o să ajungă pălugă ca voi. Eu acum mai port haine de când avea ea 4 ani”, a povestit Andreea.

Concurenta a povestit că nu are standarde înalte când vine vorba de bărbați.

“Dacă ai chelie nu mă deranjează pentru că nici nu văd. Important e să nu îți miroasă picioarele”, a completat Andreea.

Jurizare Andreea Trocaru la Stand-Up Revolution

Cei patru jurați au râs copios și au aplaudat-o la final. Dan Badea a felicitate-o pentru curaj. El a spus că și el și Costel sunt mici de înălțime.

Fetița Andreei a urcat alături de mama ei pe scenă.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Gabriel Florea, stand-up în versuri. “A fost simpatic așa domnul cu poezia cu prostii”

“Ai fost un pic nesigură, ai recitat un pic și e normal”, i-a transmis Teo.

Teo a rugat-o să continue să facă stand-up și să revină la anul. Din păcate, Andreea nu a trecut mai departe.

“Se vedea că îi place să facă asta. Mi-a părut puțin rău așa”, a zis Vio.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022.Andreas Fajngold, concurentul din Argentina cu glume despre rasism. În ce ec... Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Sergiu Mirică a făcut furori pe scenă. “Mai aveam puțin și ne păruiam pe Mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x