Căutare Live

Cum l-a felicitat Vio pe Sergiu Mirică, câștigătorul Stand-Up Revolution. Imaginea amuzantă cu „adevăratul” trofeu. „Dream team”

Vio și Sergiu Mirică au format o echipă de vis și au reușit să aducă „acasă” trofeul Stand-up Revolution sezonul 1.

Serigiu Mirică a plecat acasă cu trofeul Stand-up Revolution și cu premiul cel mare în valoare de 20.000 de Euro.

Antena 1

După o finală plină de râsete și voie bună, Sergiu Mirică a plecat acasă cu premiul cel mare, Concurentul din echipa lui Vio a convins publicul telespectator că merită CEC-ul în valoare de 20.000 de Euro și a sărbătorit alături de o parte din adversarii săi.

După concurs, felicitările au curs în mediul online, iar cel care i-a fost încă de la început alături și l-a ajutat cu cele mai bune sfaturi nu putea să rateze momentul. În stilul carateristic, plin de umor, Vio i-a transmis un mesaj concurentului său care a adus titlul în echipa sa.

Vio, mesaj amuzant pentru Sergiu Mirică după ce a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 1

Sergiu Mirică și Vio se cunosc încă dinainte de a face echipă în primul show de stand-up din România. Juratul s-a bucurat foarte mult când cei din sală l-au trimis pe comediant în echipa lui, iar fericirea a fost și mai mare când acesta a adus trofeul „acasă”.

După finala Stand-Up Revolution, Vio a ținut să îl felicite pe concurentul său și i-a transmis câteva cuvinte alături, în mediul online, alături de o imagine amuzantă.

Citește și: Cum a sărbătorit Sergiu Mirică victoria de la Stand-Up Revolution, sezonul 1. Urările pline de umor ale adversarilor

Vio a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare alături de Mirică, iar între ei este „adevăratul” trofeu de la Stand-Up Revolution, mai înalt și de cât Vio.

„Felicitari Mirica!! Castigatorul primului trofeu Standup Revolution!! DREAM TEAM!!”, a scris juratul în descrierea pozei în care apare cu Sergiu Mirică.

Reacția lui Vio când a aflat că Sergiu Mirică este marele câștigător al primului sezon de Stand-Up Revolution

Încă de la început,Sergiu Mirică a cucerit cu felul său de a fi și cu glumele lui, inspirate din viața sa de zi cu zi. După trei battle-uri în care a luptat cot la cot cu adversari de temut, acesta și-a croit drumul către marea finală.

Acum, Sergiu Mirică a reușit să cucerească și inimile publicului de acasă și pleacă acasă cu premiul mult râvnit.

Citește și: Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sergiu Mirică, finalistul pentru care au curs complimentele. „Ești cam tot!”

Vio a sărit imediat de la masa juriului pentru a-l felicita pe concurentul său. De altfel, Sergiu Mirică nu s-a așteptat nicio secundă că ar putea pleca acasă cu premiul Stand-Up Revolution.

„Ce bucurie! De unde știați că asta vreau? Serios, cine v-a zis că asta îmi doresc?”, a glumit concurentul.

„Mă bucur că ați apreciat ceea ce am făcut aici!”, a mai continuat el.

„A fost grozav! A fost ceva inimaginabil”, a mărturisit Costel.

„Am râs atât de mult!”, a mai adăugat și Dan Badea.

Cum a sărbătorit Sergiu Mirică victoria de la Stand-Up Revolution, sezonul 1. Urările pline de umor ale adversarilor...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x