Antena Căutare

Cum l-a felicitat Vio pe Sergiu Mirică, câștigătorul Stand-Up Revolution. Imaginea amuzantă cu „adevăratul” trofeu. „Dream team”

Vio și Sergiu Mirică au format o echipă de vis și au reușit să aducă „acasă” trofeul Stand-up Revolution sezonul 1.

colaj foto sergiu mirica si vio la stand-up revolution sezonul 1 Galerie
Serigiu Mirică a plecat acasă cu trofeul Stand-up Revolution și cu premiul cel mare în valoare de 20.000 de Euro. | Antena 1

După o finală plină de râsete și voie bună, Sergiu Mirică a plecat acasă cu premiul cel mare, Concurentul din echipa lui Vio a convins publicul telespectator că merită CEC-ul în valoare de 20.000 de Euro și a sărbătorit alături de o parte din adversarii săi.

După concurs, felicitările au curs în mediul online, iar cel care i-a fost încă de la început alături și l-a ajutat cu cele mai bune sfaturi nu putea să rateze momentul. În stilul carateristic, plin de umor, Vio i-a transmis un mesaj concurentului său care a adus titlul în echipa sa.

Vio, mesaj amuzant pentru Sergiu Mirică după ce a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 1

Sergiu Mirică și Vio se cunosc încă dinainte de a face echipă în primul show de stand-up din România. Juratul s-a bucurat foarte mult când cei din sală l-au trimis pe comediant în echipa lui, iar fericirea a fost și mai mare când acesta a adus trofeul „acasă”.

După finala Stand-Up Revolution, Vio a ținut să îl felicite pe concurentul său și i-a transmis câteva cuvinte alături, în mediul online, alături de o imagine amuzantă.

Citește și: Cum a sărbătorit Sergiu Mirică victoria de la Stand-Up Revolution, sezonul 1. Urările pline de umor ale adversarilor

Vio a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare alături de Mirică, iar între ei este „adevăratul” trofeu de la Stand-Up Revolution, mai înalt și de cât Vio.

„Felicitari Mirica!! Castigatorul primului trofeu Standup Revolution!! DREAM TEAM!!”, a scris juratul în descrierea pozei în care apare cu Sergiu Mirică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacția lui Vio când a aflat că Sergiu Mirică este marele câștigător al primului sezon de Stand-Up Revolution

Încă de la început,Sergiu Mirică a cucerit cu felul său de a fi și cu glumele lui, inspirate din viața sa de zi cu zi. După trei battle-uri în care a luptat cot la cot cu adversari de temut, acesta și-a croit drumul către marea finală.

Acum, Sergiu Mirică a reușit să cucerească și inimile publicului de acasă și pleacă acasă cu premiul mult râvnit.

Citește și: Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sergiu Mirică, finalistul pentru care au curs complimentele. „Ești cam tot!”

Vio a sărit imediat de la masa juriului pentru a-l felicita pe concurentul său. De altfel, Sergiu Mirică nu s-a așteptat nicio secundă că ar putea pleca acasă cu premiul Stand-Up Revolution.

„Ce bucurie! De unde știați că asta vreau? Serios, cine v-a zis că asta îmi doresc?”, a glumit concurentul.

„Mă bucur că ați apreciat ceea ce am făcut aici!”, a mai continuat el.

„A fost grozav! A fost ceva inimaginabil”, a mărturisit Costel.

„Am râs atât de mult!”, a mai adăugat și Dan Badea.

Cum a sărbătorit Sergiu Mirică victoria de la Stand-Up Revolution, sezonul 1. Urările pline de umor ale adversarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x