Antena Căutare

DJ Harra, Victor Slav și Radu Bucălae vor face show pe scena Stand-Up Revolution. Dan Badea: „Acest George Clooney al comediei“

Noul episod Stand-Up Revolution este plin de surprize... muzicale și comice, așa cum s-a anunțat că va fi, de fapt, sezonul 2 al emisiunii!

DJ Harra, Victor Slav și Radu Bucălae vor face show pe scena Stand-Up Revolution. Dan Badea: „Acest George Clooney al comediei“ Galerie
DJ Harra, Victor Slav și Radu Bucălae vor face show pe scena Stand-Up Revolution. Dan Badea: „Acest George Clooney al comediei“ | Antena 1/Stand-up Revolution

DJ Harra a mixat pe scena show-ului, după ce i-a roast-uit pe cei cinci jurați, Victor Slav a venit cu un moment de contre-emploi, iar Radu Bucălae, invitatul special al serii, a pregătit un număr savuros de stand-up.

Vineri seara, de la 20:30, la Antena 1, DJ Harra, Victor Slav și Radu Bucălae vor face show pe scena Stand-Up Revolution

Cât de bine au fost primite glumele, dar și cine sunt concurenții care s-au calificat pentru bootcamp, telespectatorii pot afla mâine seară, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Celebră pentru felul în care mixează la platane, DJ Harra a făcut o excepție când a urcat pe scena emisiunii de umor. De îndată ce a fost recunoscută, în urma indiciilor oferite, s-a decis ridicarea wall-ului, iar ea a avut posibilitatea să-i privească în ochi pe jurați în timp ce le făcea roast.

„Prin natura meseriei mele, eu îmi dau seama și dacă mă uit la fiecare dintre voi cam ce gen de muzică ascultă. Dan Badea, eu pun pariu că ție îți place muzica aia lăutărească veche. La cât de bătrân e Dan Badea, eu mă așteptam să asculte Strauss, Wagner“, a spus artista, iar juratul a dat „o explicație“ care a stârnit hohote de râs: „Pe ăștia nu i-am prins, că era închis la local“. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Ilona Brezoianu a ajuns pe perfuzii noaptea trecută. Ce a pățit gazda emisiunii Stand-Up Revolution: „Mă doare”

Victor Slav i-a indus în eroare pe jurați atât prin tonul pe care a ales să vorbească, însă, și pentru că a făcut un moment de contre-emploi.

„Cel mai tare mă enervează băieții ăștia gen: Bogdan Vlădău, Radu Vâlcan, Victor Slav. Voi știți că ăștia trei sunt personaje diferite?”, şi-a început momentul fostul prezentator pe scena emisiunii de stand-up.

Radu Bucălae a venit cu glume fresh și foarte funny, însă, la un moment dat a pronunțat greșit un cuvânt, iar Maria Popovici a intervenit imediat.

Citește și: Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Loredana a făcut o adevărată „petrecere a burlacilor” pentru Costel

„Dacă era la Târju-Jiu era «magajin»“. Deși s-a corectat, comediantul a ales să spună glumele folosind pronunția greșită, făcând numărul său și mai savuros. „Eu sunt cel care l-a încurajat, el făcea doar improvizație. El este un actor extraordinar! E copilul meu Bucălae într-un fel, înțelegi?! Eram nedespărțiți la un moment dat, acum, na, are și el soție. (...). Acest George Clooney al comediei“, a declarat amuzat Dan Badea.

Cele trei momente integrale, dar şi concurenţii celui mai nou episod Stand-Up Revolution vor putea fi urmăriţi vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Cristi Pulhac a „driblat” glume. Ioana State, număr de excepție de autoironie

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x