Antena Căutare

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Cum s-au pregătit concurenții înainte a urca pe scenă, în marea finală

După multe ore de filmare și de așteptare, concurenții au apelat la un mic truc pentru a-și păstra energia pe tot parcursul serii.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Cum s-au pregătit concurenții înainte a urca pe scenă, în marea finală Galerie
După multe ore de filmare și de așteptare, concurenții au apelat la un mic truc pentru a-și păstra energia pe tot parcursul serii. | Antena 1

Primul sezon al Stand-Up Revolution a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul. Cei patru jurați au avut o misiune grea, dar pe care au dus-o la bun sfârșit, astfel au reușit să descopere, împreună cu publicul, următorul nume mare din industria stand-up-ului.

A fost o seară plină de glume și voie bună, dar tensiunea nu a lipsit. După atât de multe ore de filmare și de așteptare, concurenții au apelat la un mic truc, ce i-a ajutat să dea tot ce au mai bun pe scenă, în lupta pentru premiul cel mare.

Cum s-au pregătit concurenții înainte a urca pe scenă, în Finala Stand-Up Revolution, sezonul 1

Din cei 10 finaliști, Sașa Ciobanu, Hector Ayala, Claudiu Popa, Sergiu Mirică, Alexandru Dobrotă, Tavi Perțea, Alex Banciu, Dan Țuțu, Paul Szabo, Hannah Becker, numai unul a reușit să îi convingă și pe cei de acasă că merită premiul cel mare, în valoare de 20.000 de Euro.

Înainte de a urca pe scenă, concurenții s-au bucurat de o gustrare, pe alese, de la Alesto, care le-a oferit energia de care au avut nevoie. Fie că preferă alunele, chips-urile sau biscuiții, cei 10 finaliști au avut de ales dintr-o gamă largă, pe gusturile fiecăruia.

Aceștia și-au făcut încălzirea încă din culise, unde s-au întrecut în glume, iar râstele au răsunat în platou. Pe scenă au făcut show și fie că au plecat acasaă cu cel mai râvnit trofeu al comediei sau nu, cu siguranță toți și-au câștigat un loc în inimile publicului.

Citește și: Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Mincu, invitatul special în marea finală, le-a tăiat respirația juraților

Cei patru temerari ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au acceptat provocarea și au avut un rol greu în prrimul sezon de Stand-Up Revolution: să găsească următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Jurații i-au susținut pe toți, ca pe întreg parcursul show-ului și le-au oferit cele mai bune sfaturi pentru o viitoare carieră.

Sergiu Mirică este marele câștigător al primului sezon de Stand-Up Revolution

Prezentatorii au acordat premiul în valoare de 20.000 de Euro câștigătorului Stand-Up Revolution sezonul 1 și atât publicul din sală, cât și jurații au fost extrem de fericiți. Adversarii săi l-au felicitat și s-au bucurat alături el.

Încă de la început, concurentul a cucerit cu felul său de a fi și cu glumele lui, inspirate din viața sa de zi cu zi. După trei battle-uri în care a luptat cot la cot cu adversari de temut, acesta și-a croit drumul către marea finală.

Citește și: Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Alexandru Dobrotă, show la înălțime, demn de marea finală. „Tu ai câștigat!”

Acum, Sergiu Mirică a reușit să cucerească și inimile publicului de acasă și pleacă acasă cu premiul mult râvnit.

Vio a sărit imediat de la masa juriului pentru a-l felicita pe concurentul său. De altfel, Sergiu Mirică nu s-a așteptat nicio secundă că ar putea pleca acasă cu premiul Stand-Up Revolution.

„Ce bucurie! De unde știați că asta vreau? Serios, cine v-a zis că asta îmi doresc?”, a glumit concurentul.

Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro... Cum a sărbătorit Sergiu Mirică victoria de la Stand-Up Revolution, sezonul 1. Urările pline de umor ale adversarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x