Antena Căutare

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Hannah Becker, lecție de stand-up ca la carte în finală. „Stand-up pur sânge”

Hannah Becker a cucerit publicul și jurații cu numărul ei de stand-up din finală. Teo, Vio, Costel și Dan Badea au copleșit-o cu complimente.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Hannah Becker, lecție de stand-up ca la carte în finală. „Stand-up pur sânge” Galerie
Hannah Becker a cucerit publicul și jurații cu numărul ei de stand-up din finală. Teo, Vio, Costel și Dan Badea au copleșit-o cu complimente. | Antena 1

Hannah Becker a venit din SUA în România fără prea mari așteptări, dar în scurt timp și-a dat seama că lucrurile devin serioase. Concurenta lui Costel a rămas singura femeie din concurs și este hotărâtă să țină stindardul sus.

Hannah Becker a cucerit publicul cu experiențele sale ciudate cu bărbații europeni

„Chiar nu îmi vine să cred că am ajuns în finală. Nu-mi vine să cred nici că a trebuit să dau la vâsle, într-o piscină, înconjurată de bărbați români. Cum naiba ați reușit să intrați în istoricul meu de căutare de pe site-urile porno”, a început concurenta în forță.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Hannah Becker vs. Kobe, confruntarea la care nimeni nu se aștepta „OMG!”

„Purtam o rochie și asta mi-a dat amintiri de pe vremea când eram un copil gărsuț și eram extrem de conștintă de trupul meu, atunci când intram în piscină. Purtam un tricou imens și pataloni scurți, când intram în piscină, de parcă asta at fi ascuns cât de grasă eram. Nimeni nu arată mai slab cu haine ude, scurgându-se pe fiecare ghem de grăsime de pe corp. Nimic nu strigă mai tare: Uitați-vă la mine, mă urăsc!”, a mai spus Hannah Becker.

Jurizare Hannah Becker în Finala Stand-Up Revolution sezonul 1

„Foarte bun număr, foarte frumos. Eu te-aș asculta mai mult. Ai un materiale foarte bun. Aș putea spune stand-up pur sânge. Felicitări! Un număr de finală foarte bun”, i-a spus Vio.

„A fost stand-up ca la carte. Glumă după glumă, construit perfect, ne-ai lăsat cu o imagine care cred că o să mă bântuie”, a adăugat și Dan Badea.

Citește și Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Hannah Becker a făcut senzație pe scenă. “Eu am greșit. M-am pripit”

Cu toate acestea, Costel consideră că numărul ei de stand-up s-ar putea să nu fie votat pentru că publicul larg din România abia a făcut cunoștință cu acest tip de comedie.

Dacă ți-a plăcut numărul de stand-up al Hannahei Becker din finala Stand-up Revolution sezonul 1 îl poți vota cu textul „Hannah” prin SMS la 1313, după START VOT.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Paul Szabo, „bestia” care a luat cu asalt scena: „Clar ai viitor în... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sergiu Mirică, finalistul pentru care au curs complimentele. „Ești ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x