Antena Căutare

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Hannah Becker vs. Kobe, confruntarea la care nimeni nu se aștepta „OMG!”

ULtimul duel din semifinala Stand-Up Revolution i-a mai adus un concurent în finală lui Costel. Cine merge mai departe.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Hannah Becker vs. Kobe, confruntarea la care nimeni nu se aștepta „OMG!” Galerie
ULtimul duel din semifinala Stand-Up Revolution i-a mai adus un concurent în finală lui Costel. | Antena 1

Ultimul battle din semifinala StandUp Revolution sezonul 1 a adus surprize atât pentru comncurenți, cât și pentru jurații. Aceștia au rămas surprinși când au aflat că ultimii doi concurenți care luptă pentru un loc în semifinală sunt din aceeași echipă, și anume cea a lui Costel.

Inevitabilul s-a produs și astfel, Hannah Becker și Kobe au ajuns față în față în cel mai de temut battle.

Hannah Becker vs. Kobe, experineță vs. atitudine. Cine a trecut mai departe

Îmbrăcat în ie tradițională, Kobe a făcut furori încă de la apariția pe scenă.

„Trebuie să mă lupt cu Hannah Becker. Este dulce-amărui să trebuiască să mă duelez cu Hannah Becker. Eu țin la Hannah! Este o persoană bună cu inima mare. Știu că cei din public și cei de acasă se gândesc: „Câte femei albe va trebui să mai bată ca să ia banii ăia?” Pe toate, dacă e necesar. Pe toate! Le distrug!”, și-a început Kobe, în forță, numărul de stand-up din semifinala Stand-Up Revolution sezonul 1.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Hannah Becker versus Dr. Matthew. Cine a reușit să treacă mai departe

„Tot ce a spus Kobe despre mine este o minciună. Mai trag câte un pui de somn, în același mod în care fac sex. Adică o dată, de două ori pe săptămână, maxim 45 de minute și nu sunt niciodată satisfăcută la final. Da, pentru că sunt o femeie! E greu, nu?! Adică am sânii ăștia frumoși ca să demonstrez. Puteți să vă uitați la ei, vă dau voie. Sunt frumoși! Uitați-vă la aceste căpșoare de copil! Mulți oameni compară sânii cu fructe, dar mi se pare dezumanizant. Așa că mai degrabă îi compar cu copii”, a glumit Hannah Becker.

Jurizare Hannah Becker vs. Kobe la Stand-Up Revolution

„Mi-a plăcut energia lui Kobe. Ai fost foarte neaoș”, a spus Dan Badea.

„A fost mult mai bine Kobe față de data trecută când a deraiat pe final. Hannah, se vede că setul este foarte bine pus la punct. Pentru mine, seara asta e a lui Hannah”, a adăugat și Teo.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Kobe, campionul la baschet care a cucerit cu glumele despre România. „Mergem all-in”

Publicul a votat, iar ultimul concurent care merge în finală este Hannah Becker, singura femeie care a ajuns în această etapă.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. George Țintă vs. Dan Țuțu, duelul prietenilor pentru un loc în ... Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Cine sunt cei 10 concurenți care merg în Finala Stand-Up Revolu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x