Antena Căutare

George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni vin la Stand-Up Revolution. Cine luptă pentru marele premiu

Cel de-al treilea episod Stand-Up Revolution, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1, se anunță unul cu „greutate“! Personalități care activează în domenii diferite au urcat pe scena show-ului și au uimit juriul cu roast-uri de senzaţie.

George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni si juriul stand up revolution Galerie
Pentru marele premiu al show-ului Stand-Up Revolution sezonul 2 luptă și comedianți străini | Antena 1

George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni i-au surprins pe jurați cu alegerile lor, iar în rândul concurenților veniți de peste hotare se numără și doi actori care fac stand-up.

George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni urcă pe scena emisiunii Stand-Up Comedy sezonul 2, de la Antena 1

Având în palmares și trofeul primului sezon Splash! Vedete la apă!, Cristi Pulhac a intrat pe ritmuri latino pe scena Stand-Up Revolution, unde a făcut o scurtă încălzire. Apoi, a început șirul de glume pregătite. „Nu știu ce se întâmplă cu fotbaliștii de azi, parcă nu mai sunt luptători, ai senzația că singurul lor meci e cu freza, frate!”, a spus fostul fundaș al lui Dinamo. La finalul roast-ului, Costel i-a spus: „Ai fost funny rău, ai fost foarte amuzant! Jur că n-am crezut că ai text în față, pe bune!“.

Textul a lipsit cu desăvârșire din fața Amaliei Bellantoni, care a pregătit un scenariu cum nu s-a mai văzut în platoul emisiunii de stand-up! Costel și Dan Badea au fost atât de cuceriți de acțiunea care s-a desfășurat pe scenă, încât au mers lângă participantă.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Loredana, roast senzațional la Stand-Up Revolution Momentul ei a fost urmat de un concert de zile mari la masa juraților

Îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, George Robu i-a transpus pe cei cinci jurați direct în luna cadourilor cu ajutorul tonului său! În timpul roast-ului, actorul a fost întrerupt de un telefon neprevăzut. „Marțipane, nu ți-am spus dragul moșului că sunt la televizor, mă suni doar dacă arde?!? Cum adică nu arde, se sufocă?! (…). Spiridușii ăștia m-au înnebunit! Sunt total neatenți!“, a spus acesta, stârnind hohote de râs. Zâmbetele au apărut și în momentul în care Moș Crăciun a invitat 3 sexy Crăciunițe în fața juriului, ele fiind, de fapt, „cadouri“ care ar fi trebuit să ajungă la altcineva. În cele din urmă, celebrul moș le-a oferit altfel de daruri lui Teo, Vio, Costel, Mariei Popovici și lui Dan Badea. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution, diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Ioana State n-a avut „desaga“ plină cu daruri pentru jurați, ci cu glume extraordinar de bune. Fosta concurentă de la iUmor a făcut un număr de autoironie. „M-am urcat într-o zi pe cântar și am zis: «Să dea dracu, am două variante: ori nu mai mănânc, ori nu mă mai cântăresc>>”, a spus vedeta în timp ce se afla pe scena Stand-Up Revolution. Întregul moment va putea fi urmărit diseară.

Prima emisiune televizată de stand-up din România a fost vizitată în cadrul audițiilor și de comedianți de peste hotare. Cine sunt cei care vor performa în seara aceasta și care dintre jurați își va completa echipa, telespectatorii pot afla urmărind show-ul diseară, de la 20:30, pe Antena 1. Și, desigur, oricând, pe AntenaPLAY.

Despre Stand-Up Revolution sezonul 2, cel mai tare show de stand-up

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin numărul minim de voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei din public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Loredana, roast senzațional la Stand-Up Revolution Momentul ei a fost urmat de un concert de zile mari la masa juraților... Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Loredana a făcut o adevărată „petrecere a burlacilor” pentru Costel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x