Antena Căutare

În această seară, de la 20:30, la Antena 1, Costel deschide cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution

Nu mai este un secret pentru nimeni că jurații primei emisiuni televizate de stand-up din România deschid pe rând edițiile de audiții. Astfel, în cadrul celui mai nou episod, această misiune importantă i-a revenit lui Costel.

colaj foto cu costel si ceilalti jurati de la stand-up revolution sezonul 2 Galerie
Costel a făcut show în sezonul 2 al emisiunii Stand-Up Revolution | Antena 1

Colegii săi, dar și toți cei prezenţi pe platoul de filmare au râs în hohote la glumele lui. Numărul integral al juratului, cine își va completa echipa și care sunt concurenții care au reușit să se califice în bootcamp, telespectatorii pot afla în această seară, la Antena 1.

Costel, glume de senzație la Stand-Up Revolution sezonul 2, de la Antena 1

Costel are o experiență în lumea stand-up-ului de peste 18 ani și caută mereu surse și resurse ca să se reinventeze și, totodată, să se perfecționeze. „Iubesc să fac stand-up, respect foarte mult foarma asta de umor și am zis să lucrez anul acesta la dicție. (…), şi-a început momentul juratul Stand-Up Revolution. La final, Costel a fost aplaudat îndelung de spectatori și de colegii săi, care l-au felicitat pentru atmosfera creată datorită glumelor sale. „Extraordinar, frate!“, a exclamat Teo, iar Vio a completat: „Da, iar a câștigat la charismă. Eu zic: «Merci» că, încă, împărțim banii egal“.

Citește și: Vineri seara, de la 20:30, la Antena 1, Iulia Albu, apariţie extravagantă la Stand-Up Revolution

În cadrul unui testimonial, Dan Badea a mărturisit: „Costel este comediantul meu preferat! Îmi place la nebunie! Se duce mult! Este un artist, el e un copil, îi place să se joace, îi place să se riște, e vulnerabil pe scenă, am multe de învățat de la el“.

Diseară, în cadrul episodului șase Stand-Up Revolution vor performa: Iulia Albu, Diana Ciobanu, Janette, Teodor Abagiu, Bogzi, Mădălin Cîrje, Mario Nistor, Dima Watermelon. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului și celelalte surprize petrecute în cea mai nouă ediție, telespectatorii le pot descoperi urmărind show-ul în această seară, de la 20:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Despre Stand-Up Revolution sezonul 2, cel mai tare show de stand-up

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin numărul minim de voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei din public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Vineri seara, de la 20:30, la Antena 1, Iulia Albu, apariţie extravagantă la Stand-Up Revolution... Stand-up Revolution sezonul 2, 4 noiembrie 2022. Costel, număr senzațional despre exercițiile de dicție. „18 ani de stan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x