Antena Căutare

Vineri seara, de la 20:30, la Antena 1, Iulia Albu, apariţie extravagantă la Stand-Up Revolution

Iulia Albu a declarat că Stand-Up Revolution este unul dintre show-urile ei preferate, astfel că atunci când a primit invitaţia de a participa în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1 nu a stat pe gânduri.

Colaj cu Iulia Albu și jurații Stand-Up Revolution Galerie
Iulia Albu a declarat că Stand-Up Revolution este unul dintre show-urile ei preferate | Antena 1

Vedeta a venit cu un moment savuros de stand-up şi o tinută care i-a dat impresionat pe juraţi. Cum au reacţionat Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, dar și cum s-au descurcat ceilalți concurenți, telespectatorii pot afla mâine seară, de la 20:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Iulia Albu, apariție răvășitoare pe scena Stand-Up Revolution

Iulia Albu a pășit pe scena Stand-Up Revolution ca și cum era pe unul dintre cele mai importante catwalk-uri din lume, iar publicul a aplaudat-o îndelung. Acelea au fost momentele în care jurații și-au dat seama că wall-ul îi desparte de cineva cunoscut, însă, nu s-au grăbit și au ascultat poantele pregătite. Maria Popovici a fost prima care a recunoscut vocea vedetei.

Citește și: Radu Pietreanu îi cucerește pe jurații Stand-Up Revolution cu momentul special pregătit Teo: „El este școala veche de comedie”

„Apropo de geneză și soacră… aud că tu, Costel, te-ai căsătorit recent… E incredibil ce lucruri pot face unii pentru un buletin de București! (…). a spus Iulia Albu în timpul momentului special creat. În clipa în care jurații care au apăsat butonul verde şi au încercat să o convingă să vină în echipa lor, vedeta le-a mărturisit cu franchețe: „Încă nu sunt sigură dacă vreau să fiu în echipa cuiva sau vreau să fiu în locul cuiva“, iar Teo a exclamat: „Al șaselea jurat! Surpriză! Cât mai poate să se lungească masa asta?“.

Ce a urmat și care sunt replicile care au încins atmosfera în platoul Stand-Up Revolution, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod al show-ului de la Antena 1.

Citește și: Stand-Up Revolution sezonul 2, 28 octombrie 2022. Spectatorii i-au făcut „roast” lui Piticu de la „Simplu”. Ce s-a întâmplat

În cadrul episodului șase Stand-Up Revolution vor performa și: Diana Ciobanu, Janette, Mario Nistor, Dima Watermelon, Bogzi, Mădălin Cîrje și Teodor Abagiu. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului și celelalte surprize ale celei main oi ediţii, telespectatorii le pot afla urmărind show-ul mâine seară, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x