Antena Căutare

S-au încheiat audițiile la Stand-Up Revolution! Încep battle-urile între concurenții din echipa lui Vio. Ce se întâmplă azi

Show-ul Stand-Up Revolution, care vine din acest weekend, de la 20:00, la Antena 1 în porție dublă, trece într-o nouă etapă.

viorel dragu (vio) la stand up revolution, alaturi de concurenti Galerie
Încep battle-urile în ediția de duminică, 17 iulie 2022, a emisiunii Stand up Revolution de la Antena 1 | Antena 1

După ce aseară telespectatorii au urmărit ultima ediție a audițiilor, în care fiecare dintre cei patru jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea, și-a completat ultimul loc din echipă, în seara aceasta vor fi în centrul atenției concurenții din echipa lui Vio, care vor intra în temuta etapă a battle-urilor.

Începe etapa de battle-uri în emisiunea Stand-Up Revolution de la Antena 1

Seara de sâmbătă a fost una încărcată de emoții la Stand-Up Revolution. Iar presiunea ocupării ultimului loc din echipă a fost cea mai mare pentru Costel, care a așteptat până la ultimul concurent pentru a face alegerea ideală. Iar riscul pe care și l-a asumat a meritat. Cel din urmă concurent, Cristi Giurgiu, i-a cucerit pe toți cei patru jurați cu pasiunea sa pentru stand-up.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Alice Sava a făcut glume despre colegele de cămin. De ce nu a primit niciun loc

Dacă aseară Costel a fost cel care a simțit cel mai mult adrenalina competiției din singurul show de stand-up din România, ediția din seara aceasta ne dezvăluie cum parcurge un alt jurat, Vio, noua etapă a concursului: cea a battle-urilor. Misiunea lui Vio este de a alege perechile de concurenți din echipa sa care se vor confrunta – iar alegerea competitorului câștigător din fiecare battle, care ajunge în semifinală, aparține publicului din sală. Se anunță o ediție de Stand-Up Revolution plină de surprize – nu doar în privința unora dintre câștigători. Deznodământul serii va fi unul cu totul neașteptat: o situație critică neprevăzută va cere o decizie grea chiar din partea lui Vio. Cine părăsește competiția Stand-Up Revolution și care sunt fericiții concurenți semifinalisti din echipa lui Vio, cu un pas mai aproape de marele premiu de 20.000 de euro, telespectatorii vor putea afla în această seară la Antena 1, de la ora 20:00.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Cristi Giurgiu, ultimul loc în echipa lui Costel, după glumele despre fami... Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Sergiu Mirică vs. Romina Cocca. „O energie frumoasă, pusă pe cuvint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x