Antena Căutare

Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Nicoleta Luciu le-a luat la roast pe blonde: ”Ai ceva cu ele?!”

Nicoleta Luciu a spus ”Da” provocării și a făcut un roast de calitate pe scena Stand-Up Revolution Celebrity. Femeile blonde au fost ținta ei. Iată cum s-a descurcat vedeta.

nicoleta luciu pe scena stand up revolutin celebrity pe 28 noiembrie 2022 Galerie
Nicoleta Luciu a spus ”Da” provocării și a făcut un roast de calitate pe scena Stand-Up Revolution Celebrity. Femeile blonde au fost ținta ei. Iată cum s-a descurcat vedeta. | Antena 1

”E prima dată când o să încerc, să văd cum e. Când stai și jurizezi sau când stai și comentezi din fața televizorului, laptopului sau telefonului, e ușor de spus ”Hai, bă, nene. Nu am râs deloc, cum să uiți testul, ai foaia în fața și nu mai vezi unde ești”. E ușor de comentat, am comentat și eu, de aia spun”, a zis Nicoleta Luciu la testimonial.

Nicoleta Luciu le-a luat la roast pe blonde la Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022

Câteva minute mai târziu, a pășit în fața juraților Stand-Up Revolution Celebrity. Pentru a nu o recunoaște, și-a modificat vocea. ”Ei bine, să vă fic clar. Eu vă zic de la început că nu suport blondele. Nu am o preconcepție că ele cad mai ușor la pat, eu am dovezi în legătură cu asta. E clar că blondele sunt mult mai bine de amante și brunetele sunt bune de neveste.

Nu știu de ce, poate pentru că negrul e culoare mai de doliu și merge mai bine în căsătorie. Îmi e frică de ele. Încerc să văd dacă se învârte vreuna pe lângă al meu. Am ajuns să mă uit după blonde mai mult decât bărbații. Am ajuns să mă uit după blonde mai mult decât după mașini. Înainte mă claxonau ca să mă agațe, acum mă claxonează ca să nu mă agațe.”

Citește și: Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Dorian Popa și Chelutzu, roast de senzație. Câinele l-a mușcat pe Șerban Copoț

Jurații au fost contrariați și au început să facă pronosticuri: ”Bă, stai așa, suna prea a Alisia și totuși parcă nu are cum să fie ea. Cine o fi?!

Când wall-ul a fost ridicat, aceștia au văzut că Nicoleta Luciu este cea de pe scena Stand-Up Revolution Celebrity. ”Ce e asta, bă?!”, a spus unul dintre jurați. ”Cui să-i treacă prin cap că este Nicoleta Luciu?!”, a întrebat retoric și Maria Popovici.

”Unii spun că blondele sunt foarte sexy. Băi nene, până la urmă e culoare de păr, nu al treilea sân. Care e problema?!”, a continuat vedeta, când a văzut că Dan Badea vrea să-i transmită ceva.

”Ne-ai păcălit, vrei să continui așa sau poți să fii tu?. Te-am recunoscut.”, a afirmat juratul.

După ce și-a terminat numărul de stand-up comedy, Nicoleta Luciu s-a așezat pe unul dintre scaunele de la masa juraților. Ea le-a explicat că i s-a părut dificil să-și susțină momentul. În culise, vedeta a fost întrebată ce are cu blondele, iar ea a răspuns că-și dorea să fie haioasă.

Program Antena 1 pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie 2022

De pe 28 noiembrie 2022, Antena 1 sărbătoreşte în familie cu patru ediţii speciale de roast. Luni se difuzează Stand-Up Revolution – Celebrities Twist și în următoarele zile, pe 29 noiembrie, 30 noiembrie și 1 decembrie, Râzi cu ROaST de ziua noastră, Râzi cu ROaST de Sărbătoare, România, respectiv râzi cu ROaST.

Pe 28 noiembrie, de la 20:30, cel mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuţite, duce emoţiile şi orgoliile la cele mai înalte grade, într-un maraton de 4 ediţii consecutive la finalul cărora, pe 1 decembrie, telespectatorii Antena 1 vor afla în ce sclipiri preţioase va străluci marea finală și numele marelui câștigător de anul acesta. Mai multe detalii AICI.

Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Dorian Popa și Chelutu, roast de senzație. Câinele l-a mușcat pe Șerba... Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Cuza, număr senzațional inspirat de diferențele dintre generații - VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x